Αγωνία και πάλι για τον Tom Hanks και την Rita Wilson, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα ο γιος τους Chet αγνοείται εδώ και ένα μήνα. Ο Chet Hanks που είχε μπλεξίματα με τα ναρκωτικά, έχει απασχολήσει πολλές φορές με τα καμώματά του, αλλά αυτήν τη φορά τα πράγματα φαίνεται να είναι πιο σοβαρά.

Στις αρχές του καλοκαιριού έφθασε να καταζητείται από τις βρετανικές αρχές, επειδή τα έκανε γυαλιά καρφιά το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έμεινε μαζί με τρεις κοπέλες. Το προσωπικό του ξενοδοχείου τα έχασε βλέποντας τις καταστροφές που έγιναν στο δωμάτιο και κάλεσε άμεσα την αστυνομία. Οι ζημιές ανέρχονταν πάνω από 1200 λίρες.

Μετά από την περιπέτειά του με την αστυνομία, όμως ο Chet έφθασε να έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης. Σύμφωνα με δημοσίευμα του ξένου Τύπου δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν, ούτε έχει δώσει σημεία ζωής, ενώ η τελευταία του ανάρτηση στο Instagram έγινε στις 23 Ιουλίου. “Δεν θα χρησιμοποιώ το Instagram για λίγο, πάω να βρω το μυαλό μου, θα επιστρέψω”, ανέφερε το μήνυμα του. Μάλιστα η ίδια πηγή αναφέρει πως οι διάσημοι γονείς έχουν προσλάβει ομάδα ερευνητών για να εντοπίσουν το γιο τους.

Γνωρίζοντας το ιστορικό του γιου τους, ο οποίος στο παρελθόν είχε μπει σε κλινική αποτοξίνωσης από τα ναρκωτικά, οι γονείς του φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι. Ο εκπρόσωπος της οικογένειας προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα με επιστολή που έλεγε “Η ιστορία δεν είναι αληθής. Δεν έχει εξαφανιστεί”, αλλά οι φήμες πως ο Chet αγνοείται, συνεχίζονται!


 
Top