Σε μια εναλλακτική και σίγουρα περισσότερο ενδιαφέρουσα από τις κλασσικές προεκλογικές ομιλίες, συνάντηση τύπου debate, με τους πολίτες σε πρωταγωνιστικό ρόλο, καλεί τους Πατρινούς ο επικεφαλής του ¨Ποταμιού" Σταύρος Θεοδωράκης την Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα του ξενοδοχείου "Βυζαντινό".

Πάντα πιστός στην αντίληψη που θέλει τις κλασσικές συνταγές επικοινωνίας να είναι άστοχες και χρεοκοπημένες, ο Σταύρος Θεοδωράκης, επιχειρεί μια ουσιαστική συζήτηση με τους πολίτες της Πάτρας αντί για μια safe ομιλία και "ψηφίζει" ανοιχτό διάλογο, χωρίς να φοβάται τις απαντήσεις στις ερωτήσεις για θέματα που απασχολούν τους ψηφοφόρους και θέματα που έχουν να κάνουν με το "Ποτάμι", τις θέσεις και τις προτάσεις του.

Ο επικεφαλής του "Ποταμιού" αναμένεται να τοποθετηθεί σχετικά με τα πραγματικά διλήμματα των εκλογών όπως πχ. στην αναγκαιότητα σταθερότητας στη χώρα έτσι ώστε να κυβερνηθεί και να μπορέσει να πορευθεί σε ήρεμα νερά αλλά και στην αναγκαιότητα τα κόμματα να επιδείξουν μια πιο «ενήλικη» συμπεριφορά.

Αναμένεται να εστιάσει επίσης στο τι είναι και στο τι καταβάλλεται προσπάθεια να εμφανιστεί ως νέο στην πολιτική, υπογραμμίζοντας ότι δεν μπορεί να εμφανίζεται ως καινούργιος κάποιος που ακολούθησε τις βασικές αρχές του παλαιοκομματισμού.


 
Top