Κλειστά θα παραμείνουν σύμφωνα με πληροφορίες τα σχολεία στην Κάτω Αχαϊα σήμερα, ημέρα της κηδείας του 17χρονου Γιώργου.

Οι μαθητές της περιοχής που γνώριζαν καλά τον 17χρονο αλλά και τον 15χρονο, ο οποίος θα οδηγηθεί αύριο στα δικαστήρια για να απολογηθεί, βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Κανείς δεν φανταζόταν την τραγωδία που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού σχολείου της Κάτω Αχαϊας μπροστά στα μάτια παιδιών μόλις 4 - 5 ετών.

Στενός φίλος του θύματος, ο οποίος ήταν παρών την ώρα της δολοφονίας, περιγράφει συγκλονισμένος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το πώς έζησε τη σκηνή στέλνοντας το δικό του μήνυμα προς τον αδικοχαμένο του φίλο: «Γιώργο καλό παράδεισο να έχεις… Ένα έχω να πω. Τον είδα αιμόφυρτο. Πόνεσα. Πίστεψα για κάτι καλύτερο. Ότι θα ζήσει. Όταν τον είδα κάτω έτρεξα να τον βοηθήσω. Δυστυχώς όμως η π… η ζωή του φέρθηκε άτιμα. Λυπάμαι που δεν κατάφερα με κανέναν τρόπο να τον προστατέψω. Καλό παράδεισο αδερφέ. Θα σε θυμόμαστε για πάντα».

Παράλληλα, ο Αθλητικός Όμιλος των Αστεριών Αχαΐας, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς του 17χρονου Γιώργου.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής στο άτυχο 17χρονο αναβάλλονται σε ένδειξη πένθους όλες οι δραστηριότητες του Συλλόγου 14 & 15 Σεπτεμβρίου


 
Top