Τελικά λίγο πριν τα Χριστούγεννα θα κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες η νέα ταινία σε σκηνοθεσία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τίτλο «Ένας άλλος κόσμος».

Πιο συγκεκριμένα το ήδη πολυαναμενόμενο φιλμ με διεθνές μάλιστα καστ θα κυκλοφορήσει στις 17 Δεκεμβρίου 2015 και την ίδια ημερομηνία θα το δούμε και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Επίσης είναι έτοιμο και το επίσημο τρέιλερ της ταινίας και μπορεί να το δει κάποιος στο κανάλι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Youtube: www.youtube.com/cpapakaliatis.

Ένα καστ σημαντικών ηθοποιών από Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική και Ασία δίνει φως στους ήρωες και τις ιστορίες τους: τρεις ιστορίες που φέρνουν κοντά δύο διαφορετικούς κόσμους, σε μια Ελλάδα που αλλάζει. Ανάμεσά τους, ο εξαιρετικός Αμερικανός ηθοποιός J.K.Simmons, ο οποίος βραβεύτηκε φέτος με το Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου αλλά και Χρυσή Σφαίρα, για την ταινία «Whiplash» («Χωρίς Μέτρο»).

Πρωταγωνιστούν, επίσης, ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Andrea Osvart, η οποία έχει παίξει σε γνωστές ξένες ταινίες όπως το «Spy Game – Παιχνίδι Κατασκόπων» του 2002 όπου πρωταγωνιστούσαν οι Ρόμπερτ Ρέντφορντ και Μπραντ Πιτ. Στο φιλμ "Ένας Άλλος Κόσμος" παίζουν και η Μαρία Καβογιάννη, ο Μηνάς Χατζησάββας και οι Tawfeek Barhom, Νίκη Βακάλη.

Η προηγούμενη ταινία του ταλαντούχου Χ. Παπακαλιάτη "Αν" με τον ίδιο και την Μαρίνα Καλογήρου είχε αγαπηθεί από το κοινό και είχε κόψει πολλά εισιτήρια.

Παραγωγή: Plus Productions S.A.

Συμπαραγωγή: Alpha, ΟΤΕ TV και Aegean

Με την υποστήριξη της: COCA-COLA 3E

Παραγωγοί: Κώστας Σούσουλας - Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Διανομή: Village Films.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 
Top