Μέχρι η εταιρεία παραγωγής να βρει και να ανακοινώσει επισήμως τον αντικαταστάτη του Daniel Craig, που αναμένεται μετά το «Spectre» να αποχωρήσει από τον ρόλο του Άγγλου πράκτορα, οι φήμες για το ποιος θα είναι ο επόμενος 007 θα επανέρχονται συνεχώς.

Το θέμα έχει πλέον πάρει άλλου τύπου διαστάσεις και αποτελεί ερώτημα σε πρακτορεία στοιχημάτων.

Damian Lewis

Οι πιθανότητες να αναλάβει το ρόλο ο πρωταγωνιστής του Homeland έχουν μειωθεί στα πρακτορεία στοιχημάτων. Αν και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

Idris Elba

Ο Elba απασχόλησε και το τελευταίο διάστημα για με όλα αυτά που έχουν γραφεί για το ένα θα είναι ή όχι ο επόμενος 007. Σίγουρα θα ήταν μία καλή επιλογή για να γίνει ο πρώτος μαύρος πράκτορας στην ιστορία του Bond. Πάντως ο ίδιος διέψευσε τις φήμες που θέλουν να έχει πάρει το ρόλο.

Tom Hardy

Θα μπορούσε να είναι η προφανής επιλογή για να συνεχίσει τον Bond που αγαπήσαμε από τον Daniel Craig. Έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του παίζοντας στο Bronson και το Locke και ήταν πολύ καλός στο Mad Max: Fury Road και το The Dark Knight Rises

Henry Cavill

Πολύ όμορφος και ιδιαίτερα ικανός να υποδύεται έναν σούπερ ήρωα, αλλά είναι αρκετό για να κάνει τη μετάβαση από τον ρόλο του Clark Kent σ' αυτόν του Bond; Κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Εξάλλου το συμβόλαιο του τον υποχρεώνει να κάνει άλλες τρεις ταινίες ως Superman.

Michael Fassbender

Θα μπορούσε να είναι πραγματικά μία ενδιαφέρουσα περίπτωση για τον ρόλο του Bond. Όμως υπάρχουν κάποια προβλήματα, καθώς είναι ιδιαίτερα απασχολημένος, αφού εκτός από το Σαιξπηρικό «Μάκβεθ» θα παίξει στο «Προμηθέας 2», το Steve Jobs και το «X-Men: Αποκάλυψη». Πολλή δουλεια!

Hugh Jackman

Σε αυτήν την περίπτωση είναι ο ίδιος ο ηθοποιός που πρότεινε τον εαυτό του για το ρόλο. Μιλώντας στην αυστραλιανή τηλεόραση δήλωσε ότι όταν αποχωρήσει ο Craig από το ρόλο θα έβλεπε σοβαρά να υποδυθεί τον 007. Μάλιστα είπε ότι παλαιότερα τον έχουν προσεγγίσει από την παραγωγή του Bond. «Εκείνη την εποχή ήμουν έτοιμος να κάνω το X-Men 2 και σκέφτηκα ότι δεν ήταν η κατάλληλη εποχή για κάτι τέτοιο».

 
Top