Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η έντονη νεροποντή στην Πάτρα. Πολύ νωρίς το πρωί λίγο μετά τις 7 άρχισε έντονη βροχόπτωση χαλαζόπτωση και έπνεαν δυνατοί άνεμοι.

Το κυκλοφοριακό κομφούζιο που έχει προκληθεί στο κέντρο είναι πάρα πολύ μεγάλο. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι τα αυτοκίνητα διέρχονται από την πλατεία Τριών Συμμάχων!

Η δημοτική αρχή κάνει έκκληση " προς τους δημότες να μη χρησιμοποιούν, εάν δεν είναι απόλυτη ανάγκη, τα ΙΧ τους για να κυκλοφορούν στο κέντρο, στο λιμάνι και στις συνοικίες της πόλης. Τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η μεγάλη νεροποντή είναι πολλά και τα συνεργεία του Δήμου και της ΔΕΥΑΠ καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να αποκαταστήσουν τις ζημιές και να διευθετήσουν την παροχέτευση των υδάτων" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Η κακοκαιρία προκάλεσε πλημμύρες σε δρόμους στο κέντρο.Επίσης πλημμύρισε το ΚΕΠ του Δήμου στη λιμενική ζώνη.

Το ΚΕΠ του Δήμου Πατρέων στον χώρο της λιμενικής ζώνης πλημμύρισε και θα παραμείνει κλειστό.

"Κλειστό για το κοινό θα παραμείνει σήμερα Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου το Κ.Ε.Π. (Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών) Πάτρας στο χώρο του Λιμανιού, λόγω των ζημιών που προκλήθηκαν σε αυτό από τη μεγάλη νεροποντή.

Οι πολίτες που επείγει να εξυπηρετηθούν μπορούν να προσέρχονται στα περιφερειακά Κ.Ε.Π. του Ρίου, της Μεσσάτιδας, της Παραλίας και των Βραχνεΐκων" αναφέρει η ανακοίνωση.

Πλημμύρισε επίσης η Ακτή Δυμαίων στο ύψος της Παπαφλέσσα. Στο κέντρο αναφέρονται επίσης προβλήματα. Πλημμύρισαν καταστήματα σε Ερμού , Μαιζώνος Ρήγα Φεραίου ενώ απροσπέλαστη και η Οθωνος Αμαλίας.


 
Top