Ξεκίνησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο 29 και 30 Αυγούστου οι εγγραφές στις ακαδημίες του Απόλλωνα. Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες που επιθυμούν να ενταχθούν στις ακαδημίες του Συλλόγου, μπορούν να προσέλθουν στο γήπεδο του Απόλλωνα, στην Περιβόλα Πατρών, οποιαδήποτε ώρα από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 13:30 για την εγγραφή και την άμεση ένταξη τους σε τμήμα.

Τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών στο μπάσκετ είναι ο Κώστας Πετρόπουλος ο οποίος από τον περασμένο Ιούλιο επέστρεψε στην οικογένεια του Απόλλωνα ενώ την τεχνική επίβλεψη στα τμήματα του βόλεϊ θα συνεχίσει να έχει ο έμπειρος προπονητής Γιώργος Χριστόπουλος.

Στις ακαδημίες του μπάσκετ νέες εγγραφές θα γίνουν δεκτές για γεννηθέντες από το 2003 και έπειτα ενώ οι αθλητές και αθλήτριες όλων των άλλων ηλικιών θα μπορούν να ενσωματώνονται στα τμήματα υποδομών έπειτα από εισήγηση του τεχνικού διευθυντή, Κώστα Πετρόπουλου.

Σε ό,τι αφορά στο άθλημα του βόλεϊ, θα λειτουργήσουν ειδικά τμήματα εκμάθησης για παιδιά μεγαλύτερων ηλικιών σε κατάλληλα τμήματα, καθώς επίσης θα τεθεί σε λειτουργία για μια ακόμη χρονιά και το "φοιτητικό" τμήμα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ- ΠΑΙΔΙΩΝ

Παράλληλα, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα πραγματοποιηθούν ενδιαφέρουσες ημερίδες για θέματα διατροφής και αθλητικής ψυχολογίας, προκειμένου να ενημερώνονται και οι γονείς για σημαντικά ζητήματα στην καθημερινή διαχείριση των παιδιών.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνο 2610643712 αλλά και στην ιστοσελίδα www.apollonpatras.gr/academies.htm


 
Top