Σοκαριστικό ήταν το ξημέρωμα της Δευτέρας για τους αστυνομικούς της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. Κι αυτό γιατί δυο από τα τρία παιδιά που ανασύρθηκαν νεκρά από τον πατραϊκό, ήταν συγγενείς αστυνομικών.

Ο Αλέξης Αντρέα 21 ετών είναι γιός αστυνομικού που υπηρετεί στο Α' Αστυνομικό Τμήμα της Πάτρας.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Σταύρος Τσεκούρας, έγραψε το ακόλουθο μήνυμα για τον συνάδελφό του που σήμερα θρηνεί τον χαμό του γιου του.

ΘΛΙΒΕΡΟ ΝΕΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ . ΤΡΕΙΣ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΔΙΚΑ. Ο ΠΟΝΟΣ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ. ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΑΛΕΞΗ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΑ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ Α΄ΑΣΤΥΝ. ΤΜΗΜΑ ΠΑΤΡΩΝ, ΠΟΥ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΣΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ . ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΕΝΟΙ.

Βαρύ το κλίμα και στο Νοσοκομείο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ, από τον πνιγμό των τριών νέων παιδιών. Η μητέρα του Ανδρεα του ενός από τα τρία παιδιά, είναι Εργαζόμενη στο Νοσοκομείο . "ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ όλοι στη Συναδέλφισσα και την Οικογενειά της για το ξαφνικό και πολύ δυσάρεστο γεγονός που της συνέβη…» Αυτό ήταν το μήνυμα συμπαράστασης του προέδρου του Σωματείου Εργαζόμενων στο Νοσοκομείο «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ», Κώστα Πετρόπουλου .


Και η άτυχη Ρεγγίνα Ζαπάντη είναι ανιψιά αστυνομικού που υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας Πατρών



 
Top