Το Πανεπιστήμιο Πατρών, σε συνεργασία με το ΚΕΚ του Ιδρύματος, προγραμματίζει εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια για την επιμόρφωση των διοικητικών στελεχών του.

Στόχος μας είναι η επικαιροποίηση, η βελτίωση, αλλά και η συνεχής αναβάθμιση των θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων, των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού του Ιδρύματος, άμεσα αξιοποιήσιμες στο έργο που παρέχει στο Πανεπιστήμιό μας. Ειδικότερα, για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο 2015 θα πραγματοποιηθούν τα παρακάτω σεμινάρια:

Από 14 έως και 17 Σεπτεμβρίου 2015 (ώρες 9:00 – 15:00), έντεκα (11) στελέχη των οικονομικών και τεχνικών υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Πατρών θα εκπαιδευτούν στο Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων ΕΣΗΔΗΣ. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) Πανεπιστημίου Πατρών (Α΄ Κτήριο Διοίκησης [Πρυτανεία] – Ισόγειο – Πανεπιστημιούπολη 26500, Ρίο Πάτρα), υπό την ευθύνη της αρμόδιας Διεύθυνσης της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου.

Από τις 24 Σεπτεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί εκπαίδευση στελεχών των οικονομικών υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Πατρών στην εφαρμογή του Διπλογραφικού Συστήματος. Το σεμινάριο θα διενεργηθεί σε δύο εβδομαδιαίους κύκλους (της γενικής και της εξειδικευμένης εκπαίδευσης), στο χώρο του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) Πανεπιστημίου Πατρών (Α’ Κτήριο Διοίκησης [Πρυτανεία] – Ισόγειο – Πανεπιστημιούπολη 26500, Ρίο Πάτρα), υπό την ευθύνη και το συντονισμό του Πανεπιστημίου Πατρών και εισηγητές Καθηγητές και εξειδικευμένους συνεργάτες του Ιδρύματος.


 
Top