Σαν βόμβα έπεσε στον αθλητικό κόσμος της Πάτρας η είδηση που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο των δημοσιογραφικών γραφείων της πόλης και η οποία θέλει γνωστό αθλητή και προπονητή να εμπλέκεται στην ληστεία σε βάρος 66χρονου συμπολίτη που καταγράφηκε τα ξημερώματα της Τρίτης.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον γνωστό Πατρινό που λειτουργεί και δική του Σχολή, να συγκαταλέγεται στους συλληφθέντες αυτής της υπόθεσης. Ο 47χρονος φέρεται να είναι ένας από τους συνεργούς των τριών αλλοδαπών που έπεσαν στα χέρια αστυνομικών της Ασφάλειας.

Οι δράστες σύμφωνα με τις πληροφορίες, έφτασαν στο μπαλκόνι του σπιτιού του 66χρονου στον πρώτο όροφο, με πτυσσόμενη σκάλα και από εκεί μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού.

Έγιναν όμως αντιληπτοί από το θύμα και ακολούθησε συμπλοκή. Από τις φωνές και τη φασαρία οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και προσπάθησαν να διαφύγουν με το ΙΧ στο οποίο βρισκόταν ο τρίτος συνεργός τους.

Ωστόσο, το θύμα κατάφερε να ειδοποιήσει την Άμεση Δράση, άνδρες της οποίας κινητοποιήθηκαν και κατάφεραν να τους συλλάβουν λίγη ώρα αργότερα, μετά από καταδίωξη.

Θάνος Χριστακόπουλος-thebest
 
Top