Αφαίρεσαν τα σιδερένια λουκέτα και άνοιξαν την περίφραξη της παραλιακής ζώνης στο ύψος του ΝΟΠ!

Ο λόγος για τον Δήμαρχο Πατρέων, την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και Αντιδημάρχους που όπως επεσήμαναν "προχώρησαν σε αυτή τη συμβολική κίνηση ανοίγοντας τις καγκελόπορτες που αυθαίρετα και προκλητικά τοποθέτησε ο ΟΛΠΑ, θέλοντας να εμποδίσει τις εργασίες για τη δημιουργία δύο μεγάλων χώρων στάθμευσης στο ύψος του ΝΟΠ".

Ο Δήμαρχος σε δηλώσεις του στα μέσα ενημέρωσης, "κατήγγειλε τον ΟΛΠΑ, για την παρεμπόδιση των εργασιών, που στόχο έχουν την άμεση λειτουργία των συγκεκριμένων χώρων στάθμευσης, που θα εξυπηρετούν πάνω από 1.000 αυτοκίνητα".

"Πρόκειται για έργο –τόνισε- ζωτικής ανάγκης που θα ανακουφίσει άμεσα το κυκλοφοριακό πρόβλημα στο κέντρο της πόλης, θα λειτουργεί δωρεάν και ταυτόχρονα θα επιτυγχάνει την άμεση και δωρεάν μεταφορά οδηγών κι επιβατών στο κέντρο, μέσω των λεωφορείων που θα δρομολογηθούν.

Η Δημοτική Αρχή δεν πρόκειται να συμβιβαστεί ούτε να υποχωρήσει στην απαίτησή της για άμεση παραχώρηση όλου του θαλάσσιου μετώπου στο λαό της Πάτρας, προκειμένου να καλυτερεύσει η ποιότητα της ζωής του" κατέληξε ο κ. Πελετίδης.







 
Top