Στην τελική ευθεία για την εκλογική αναμέτρηση των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου μπαίνουμε αυτές τις ημέρεας και ιδιαίτερα την επόμενη εβδομάδα, κατά την οποία θα έλρθουν στην Πάτρα πολιτικοί αρχηγοί.

Ήδη στην πρωτεύουσα της Αχαΐας έχει μιλήσει από την προηγούμενη εβδομάδα ο Πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ενώ επίσης έχουν έλθει ο Πρόεδορς της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης και ο Γραμματέας του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης.

Την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 16 Σεπτεμβρίου αναμένεται η έλευση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου.

Στις 17 Σεπτεμβίου θα γίνει η συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας Αχαΐας, στην Πάτρα.

Ο κ. Λαπαβίτσας θα παραστεί στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΛΑΕ, στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου, που έχουν προγραμματιστεί για τις 8 το βράδυ.

Όσον αφορά τον επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτη Λαφαζάνη, αυτός αναμένεται στην Πάτρα την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές, όπου θα μιλήσει σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση του κόμματος.

Θα προηγηθεί την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου η προεκλογική συγκέντρωση των ΑΝ.ΕΛ στις 8 μ.μ. στο ξενοδοχείο Patra Palace όπου θα μιλήσουν ο Πάνος Καμμένος και ο Νίκος Νικολόπουλος.

Τη Δευτέρα 14 του μήνα θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Ν.Δ στη συμβολή των οδών Ερμού και Αγίου Ανδρέου, παρουσία του βουλευτή του κόμματος Θεόδωρου Φορτσάκη.

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα θα βρεθεί ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος θα μιλήσει στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Γεωργίου.

Επίσης την προσεχή εβδομάδα την Πάτρα αναμένεται να επισκεφθεί και η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Αχαΐα Φώφη Γεννηματά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες την επόμενη Δευτέρα στην Πάτρα αναμένεται να βρεθεί και ο Πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.


 
Top