Στην τελική ευθεία για την εκλογική αναμέτρηση των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου μπαίνουμε την ερχόμενη εβδομάδα κατά την οποία θα ολοκληρωθούν οι επισκέψεις των πολιτικών αρχηγών στην Πάτρα.

Για σήμερα Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί η προεκλογική συγκέντρωση των ΑΝ.ΕΛ στις 8 μ.μ. στο ξενοδοχείο Patra Palace όπου θα μιλήσουν ο Πάνος Καμμένος και ο Νίκος Νικολόπουλος.

Αύριο Δευτέρα 14 του μήνα θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Ν.Δ στη συμβολή των οδών Ερμού και Αγίου Ανδρέου, παρουσία του βουλευτή του κόμματος Κώστα Καραγκούνη. Ήδη στην πρωτεύουσα της Αχαΐας έχει μιλήσει από τις προηγούμενες ημέρες ο Πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Αύριο Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι θα μιλήσει στο ξενοδοχείο Βυζαντινό ο Πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου αναμένεται η έλευση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου.

Την επομενη, Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου θα γίνει η συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας Αχαΐας.

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα θα βρεθεί ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος θα μιλήσει στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Γεωργίου.

Επίσης μέσα στην Πάτρα αναμένεται να επισκεφθεί και η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Αχαΐα Φώφη Γεννηματά.

Στην Πάτρα τις προηγούμενες ημέρες ήρθαν ο Πρόεδορς της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης και ο Γραμματέας του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης.


 
Top