Λίγο πριν συμπληρωθεί διετία απο το θάνατο του συζύγου της, γνωστού και αγαπητού πολιτικού μηχανικού της πόλης Γιώργου Α. Γεωργόπουλου, αποχαιρέτησε την Παρασκευή τα εγκόσμια και η σύζυγός του, Νίτσα Γεωργοπούλου, μια συμπολίτισσα με ευρύ φιλικό κύκλο, ιδιαίτερη προσωπικότητα και πολλούς δεσμούς στην πατραική κοινωνία.

Σε ηλικία 78 ετών και εφόσον είχε αποσυρθεί απο την κοινωνική ζωή της πόλης,λόγω προβλημάτων υγείας, “έφυγε” ήσυχα στο σπίτι της στην Ηρώων Πολυτεχνείου σκορπώντας θλίψη στους οικείους της. Η Νίτσα Γεωργοπούλου ήταν πολύ δεμένη με τον αείμνηστο σύζυγό της, μηχανικό με πλούσια επαγγελματική δραστηριότητα σε δημόσια,αλλά και σε ιδιωτικά έργα. Τα περισσότερα χρόνια της κοινής τους ζωής τα πέρασαν στην οδό Γεροκωστοπούλου και στην παραθεριστική τους οικεία στο Ακταίο.

Απέκτησαν δύο γιους, τον Ανδρέα, πολιτικό μηχανικό και τον Αντώνη, οικονομολόγο που ακολούθησε τον τραπεζικό και ασφαλιστικό κλάδο. Η κηδεία της κ. Γεωργοπούλου αναμένεται τη Δευτέρα το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λάγγουρα Πατρών.


 
Top