Στην Ασφάλεια Πατρών με… «βραχιολάκια» βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο 33χρονος που το βράδυ της Δευτέρας επιτέθηκε με κατσαβίδι σε συμπολίτη με τον οποίο είχε προσωπικές διαφορές. Και οι δύο άνδρες επέβαιναν σε μηχανάκια, ενώ το θύμα τραυματίστηκε στην πλάτη και στο στήθος.

Στην αναλυτική ανακοίνωση που εξέδωσε η τοπική Αστυνομία αναφέρει τα εξής:

"Συνελήφθη, σήμερα (1-9-2015), το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 30χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράνομη οπλοχρησία.

Ειδικότερα, χθες (31-8-2015) το βράδυ, στην Πάτρα, ο 30χρονος επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα πλησίασε τον 25χρονο τη στιγμή που ο τελευταίος επέβαινε σε μοτοσικλέτα και με τη χρήση κατσαβιδιού του προκάλεσε σωματικές βλάβες στην πλάτη και το στήθος, λόγω προσωπικών διαφορών που είχαν στο παρελθόν.

Για την διερεύνηση της υπόθεσης πραγματοποιήθηκαν αναζητήσεις από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών οι οποίοι εντόπισαν σήμερα το μεσημέρι το δράστη και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών."


 
Top