Διακοπές νερού ανακοίνωσε η ΔΕΥΑΠ γι αυτή την εβδομάδα ανά περιοχές, λόγω εργασιών που θα εκτελεστούν στο δίκτυο ύδρευσης. Η ΔΕΥΑΠ παρακαλεί για την κατανόηση των πολιτών και συνιστά να περιορίζεται η χρήση του νερού σε όσο το δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα.

Αναλυτικά οι διακοπές ανά περιοχή:

Αρόη

Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι την Νύκτα της Τετάρτης 30-9-15 προς Πέμπτη 1-10-15 και από ώρα 01.00 έως 05.00 το πρωί, λόγω εργασιών στο δίκτυο μεταφοράς νερού, θα υπάρχει πλημμελής υδροδότηση έως και πλήρης διακοπή νερού στην περιοχή της Αρόης.

Αγ. Ιωάννη Πράτσικα

Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 4-10-15 και από ώρα 8.00 το πρωί έως 15.00 το μεσημέρι, λόγω εργασιών στο δίκτυο Ύδρευσης θα υπάρχει πλημμελής υδροδότηση έως και πλήρης διακοπή νερού στην περιοχή Αγ. Ιωάννου Πράτσικα και αναλυτικότερα στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς:

Αγ. Ιωάννου Πράτσικα - Ελευθερίου Βενιζέλου - Ακτή Δυμαίων - Ανθείας - Αγ. Ιωάννου Πράτσικα.

Άνω Πόλη

Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 30-9-15 και από ώρα 08.00 το πρωί έως 5.00 το απόγευμα, λόγω εργασιών στο δίκτυο μεταφοράς νερού, θα υπάρχει πλημμελής υδροδότηση έως και πλήρης διακοπή νερού στην περιοχή της Άνω πόλης και αναλυτικότερα στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς:

25ης Μαρτίου - Γούναρη - Αθ. Διάκου - Μεσολογγίου - Ασ. Φωτήλα - Σωτ. Θεοχαροπούλου - Ηλείας - Βουλγάρεως - Ιωνίας - Ερενστρώλε - Καρατζά - 3ου Ορειβατικού - Γερμανού - Σωτηριάδου - Παντοκράτορος - Εισοδίων - Ερισσού - 25ης Μαρτίου.


 
Top