Ούτε η πρώτη, ούτε η δεύτερη φορά είναι που απασχολεί με φασαρίες, τσακωμούς και επιθέσεις την τοπική Αστυνομία.

Ο λόγος για έναν 29χρονο άνδρα, «γνώριμο» στην ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος επιτέθηκε σε έναν 37χρονο με τον οποίο έχουν προσωπικές διαφορές και μάλιστα έχει ξανασυμβεί αντίστοιχο περιστατικό, όταν πριν από ένα περίπου χρόνο τον είχε πυροβολήσει, ευτυχώς δίχως να τον τραυματίσει.

Το περιστατικό έγινε, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας Πατρών, σε νυχτερινό κατάστημα όπου συναντήθηκαν τυχαία οι δύο άνδρες. Μόλις ο δράστης είδε τον άνδρα του επιτέθηκε και με γροθιές τον ξυλοκόπησε τόσο άγρια ώστε το θύμα κατέληξε να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Η πρώτη φορά που έχει καταγραφεί περιστατικό, ήταν στις 3 Σεπτεμβρίου 2014, πριν από ένα χρόνο δηλαδή, όταν ο δράστης είχε μεταβεί τότε με δύο ακόμη άτομα στην επιχείρηση του θύματος, στην Βιομηχανική Περιοχή Πατρών. Εκεί ο νεαρός πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές εναντίον του, χωρίς να τον τραυματίσει και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο 29χρονος απασχολεί τις αστυνομικές Αρχές, αφού έχει εμπλακεί σε πολλά περιστατικά, ανάμεσά τους και επίθεση σε αστυνομικούς.

Πηγή: dete
 
Top