Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στα στέκια της showbiz η είδηση του θανάτου της τραγουδίστριας Ελένης Βαλτετσιώτη. Συγκλονισμένοι οι διάσημοι φίλοι της, μεταξύ τους και ο Γιάννης Πάριος, με τον οποίο συνεργαζόταν τα τελευταία πέντε χρόνια, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η 42χρονη γυναίκα μπήκε στο νοσοκομείο προκειμένου να κάνει εγχείρηση στο πόδι της έπειτα από τροχαίο ατύχημα και «έσβησε» περίπου τρεις εβδομάδες μετά.

Τραγική φιγούρα; Ο σύζυγός της Τάκης Παντέλης. «Εμένα η γυναίκα μου "έφυγε" πια. Αυτό δεν αλλάζει. Θα κινηθώ νομικά όμως για να γλιτώσει ο επόμενος που θα βρεθεί στη θέση της. Εχω ηθική υποχρέωση να το κάνω απέναντι στον άνθρωπό μου που χάθηκε άδικα» δηλώνει στην«Espresso» ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας του Απόλλωνα και του ΠΑΟΚ, λίγες ημέρες μετά την κηδεία της αγαπημένης του, κάνοντας λόγο για αμέλεια και ιατρικά λάθη από τους ιθύνοντες γνωστού νοσοκομείου της πρωτεύουσας.

Ατύχημα

Η περιπέτεια του παλαίμαχου γκολκίπερ, που έμελλε να εξελιχθεί σε τραγωδία, ξεκίνησε στις αρχές Αυγούστου, ένα βράδυ που ο ίδιος και η γυναίκα του κινούνταν πάνω σε μοτοσικλέτα, στην περιοχή της Βάρης, και είχαν ένα ατύχημα. «Πηγαίναμε με μικρή ταχύτητα, όταν ένα άλλο μηχανάκι, το οποίο έκανε ξαφνικά αναστροφή, μας χτύπησε στο πίσω μέρος ρίχνοντάς μας στο έδαφος. Κατά την πτώση μας τραυματιστήκαμε και οι δύο στα πόδια. Πηγαίνοντας στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε πως η περίπτωση της Ελένης ήταν πιο σοβαρή. Είχε υποστεί κάταγμα και κρίθηκε αναγκαίο να κάνει εγχείρηση» αναφέρει ο ίδιος. Το πρώτο 48ωρο κύλησε ήρεμα. Ωστόσο, μία μέρα μετά, και ενώ είχε αρχίσει να προγραμματίζεται η εξαγωγή της, η 42χρονη γυναίκα παρουσίασε υψηλό πυρετό, με αποτέλεσμα να συνεχιστεί η νοσηλεία της για περίπου δύο εβδομάδες ακόμη. «Παρά τη φαρμακευτική αγωγή που της χορηγήθηκε, ο πυρετός δεν έλεγε να πέσει. Πιστεύω ότι έγιναν πολλά λάθη από την αρχή. Ο γιατρός που τη χειρούργησε έφυγε διακοπές το απόγευμα της επόμενης μέρας, αφήνοντας στο πόδι του τον διευθυντή.

»Θεωρώ ότι υπήρξε αμέλεια απ' όλους τους γιατρούς εκεί μέσα, από τον παθολόγο έως τον διευθυντή. Τους έλεγα συνεχώς ότι ο πυρετός ανεβαίνει και τους ρωτούσα "τι πρέπει να γίνει;", αλλά δεν έπαιρνα ξεκάθαρες απαντήσεις» καταγγέλλει ο Τάκης Παντέλης. Οπως ισχυρίζεται ο παλαίμαχος γκολκίπερ, όταν οι γιατροί είδαν πλέον τα... σκούρα, του είπαν πως έπρεπε να μεταφερθεί η γυναίκα του σε άλλο νοσοκομείο, με καλύτερο αιματολογικό τμήμα. «Φυσικά έκανα ό,τι μου είπαν. Οταν πήγαμε τελικά στο άλλο νοσοκομείο και οι γιατροί εκεί είδαν τον φάκελο της Ελένης, τραβούσαν τα μαλλιά τους. Σε αντίθεση με τους συναδέλφους τους στο προηγούμενο θεραπευτήριο, έπεσαν όλοι πάνω της κάνοντας ό,τι μπορούσαν για να τη σώσουν.

»Δυστυχώς, ήταν πλέον αργά. Την Τετάρτη 19 Αυγούστου έγινε η μεταφορά της, την Πέμπτη 20 Αυγούστου άρχισε να παθαίνει ανακοπές καρδιάς. Μπήκε στην Εντατική και τα ξημερώματα της επόμενης μέρας άφησε την τελευταία της πνοή» συνεχίζει ο Τάκης Παντέλης περιγράφοντας την τελευταία πράξη του δράματος. «Δεν μπορώ να δεχτώ ότι η Ελένη έφτασε στον θάνατο από ένα κάταγμα στο πόδι. Ηταν 42 ετών και υγιέστατη» υπογραμμίζει στο τέλος της συνομιλίας που είχαμε μαζί του, συμπληρώνοντας ακόμη μία φορά ότι θα κινηθεί νομικά για να αποδοθούν ευθύνες.

«Ηταν χρυσός άνθρωπος η Ελένη»

«Ηταν όμορφος άνθρωπος, εξωτερικά και εσωτερικά». Ετσι περιγράφουν την Ελένη Βαλτετσιώτη οι δικοί της άνθρωποι, με πρώτο και καλύτερο τον άνδρα της, τον Τάκη Παντέλη.

Η γνωριμία τους μετρούσε περίπου πέντε χρόνια, εκ των οποίων τα δύο τελευταία ήταν παντρεμένοι. Εκτός από πανέμορφη γυναίκα, η Ελένη Βαλτετσιώτη ήταν και πολύ ταλαντούχα τραγουδίστρια, στενή συνεργάτιδα του Γιάννη Πάριου εδώ και πέντε χρόνια.

«Συμμετείχε σε όλες τις συναυλίες του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό» λέει στην «Espresso» ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας και συνεχίζει: «Με τον Πάριο έχω και εγώ πολύ καλές σχέσεις. Μάλιστα, όταν ο ίδιος είχε πληροφορηθεί τη σχέση μας, μου είχε πει το εξής χαρακτηριστικό: "Αν μάθω ποτέ ότι χωρίσατε, θα ξέρω ότι φταις εσύ, διότι η Ελένη είναι χρυσός άνθρωπος"».

Η 42χρονη τραγουδίστρια, η οποία είχε συνεργαστεί επίσης με τους Βασίλη Καρρά, Στέλιο και Αγγελο Διονυσίου, Χρήστο Δάντη και Γλυκερία, επρόκειτο να πάρει μέρος και στην πολυαναμενόμενη συναυλία που θα δώσει ο Γιάννης Πάριος στο Κατράκειο, στις 11 Σεπτεμβρίου, με τίτλο «Το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ». Δυστυχώς, τούτο το καλοκαίρι έμελλε να είναι το τελευταίο για το κορίτσι με το αγγελικό πρόσωπο και τη χρυσή καρδιά.

Πηγή: espressonews
 
Top