Ένας έρωτας που καρτάει πάνω από τέσσερα χρόνια, καταλήγει στα σκαλιά του Δημαρχείου για την ανταλλαγή όρκων αιώνιας πίστης, μεταξύ του Παύλου Χαϊκάλη και της εντυπωσιακής κοκκινομάλας αστυνομικού, Μαρίας Λύκου, η οποία ήταν και η προσωπική φρουρός του γνωστού ηθοποιού, όταν αυτός ήταν υφυπουργός.

Ήδη δημοσιεύθηκε σε εφημερίδα η αναγγελία του γάμου.

«Ναι είμαι ερωτευμένος. Δεν ξέρω ακόμη για γάμο, θα δούμε...Ας μη βιαζόμαστε.Κανείς δεν ξέρει ποτέ τι θα γίνει. Ότι θελήσει ο θεός» δήλωσε πριν τρείς μήνες ο πρώην υφυπουργός σε συνέντευξη του, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανέβει για τρίτη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο πρώτος γάμος του κ.Χαϊκάλη έγινε πριν 25 χρόνια με την ηθοποιό Ευδοξία Πετζάκη, με την οποία απέκτησαν ένα γιο, τον Γιώργο, ο οποίος είναι σήμερα 24 ετών, ενώ ο δεύτερος έγινε με την ηθοποιό Μαργαρίτα Σολδάτου.

Η κ. Λύκου μέχρι το 2012 εργαζόταν στη διεύθυνση αστυνόμευσης του αεροδρομίου "Ελευθέριος Βενιζέλος". Μετά την εκλογή του ως βουλευτής, ο κ.Χαϊκάλης αιτήθηκε στην ΕΛ.ΑΣ την απόσπαση της συντρόφου του, στο πολιτικό του γραφείο, ως προσωπική ασφάλεια. Ωστόσο, επειδή δεν προβλεπόταν άμεση απόσπαση, προηγήθηκε η μετάθεση της κ. Λύκου στη Γενική Διεύθυνση Ασφάλειας Επισήμων επιχειρηματιών και λοιπών VIP. Από εκεί η αρχιφύλακας κατέληξε τελικά στο γραφείο του συντρόφου της .

Η αγγελία γάμου όπως δημοσιεύθηκε σε εφημερίδα του Πειραιά



 
Top