Μία μοναδική συναυλία έρχεται να δώσει ο Μιχάλης Χατζηγγιάννης στην Πάτρα, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, στις 20.00 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών. Μια συναυλία υποστήριξης της εθελοντικής δωρεάς μυελού και τιμής των 25 εκατομμυρίων εθελοντών δοτών μυελού των οστών παγκοσμίως.

Η συναυλία διοργανώνεται από το ΚΕΔΜΟΠ - Χάρισε Ζωή που διοργανώνει και τη δράση «Αλυσίδα Ζωής».

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μας καλεί,να αποχαιρετήσουμε μαζί του το καλοκαίρι, και να τραγουδήσουμε για την ευαισθητοποίηση των πολιτών για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη και την ανάδειξη της σημασίας της εθελοντικής δωρεάς μυελού που σώζει ζωές.

Μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σε μια πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα συνύπαρξη επί σκηνής θα βρίσκεται η Γεωργία Νταγάκη, μουσικός της κρητικής λύρας, συνθέτρια και ερμηνεύτρια, παντρεύοντας τους παραδοσιακούς ήχους με το σύγχρονο τραγούδι, σε ένα αποτέλεσμα συναρπαστικό.

Ο γνωστός και ταλαντούχος τραγουδιστής και συνθέτης έρχεται με ανανεωμένη μπάντα και θετική διάθεση, σε ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που σκοπό έχει ναξαναθυμίσει παλιές και αγαπημένες επιτυχίες (Βυθός, Δεν Φεύγω, Πιο Πολύ, Καλοκαίρι μου, Πάρτι, Εκδρομή, Για Σένα κ.α.) μέχρι και τις τελευταίες του κυκλοφορίες από το άλμπουμ.

«Η Αγάπη Δυναμώνει», («Μέσα σου βρίσκομαι», «Κάτι Δυνατό» κ.α.) και το σάουντρακ «Όρκος Σιωπής», («Δεύτερη Ζωή» κ.α.).

Την ανανεωμένη ορχήστρα του Μιχάλη Χατζηγιάννη πλαισιώνουν οι: Σόλων Αποστολάκης (πλήκτρα), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Χρήστος Γκάτσος (ηλεκτρική & ακουστική κιθάρα) και Αριέτα Σαϊτά (βιολί).

Ραντεβού στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, το Σάββατο στις 26 Σεπτεμβρίου στις 8 μμ για μια περιήγηση στη μουσική διαδρομή του δημοφιλούς καλλιτέχνη και μια συνάντηση που θα σας χαρίσει ενέργεια, αισιοδοξία και υπέροχα τραγούδια για … «25 εκατομμύρια ευχαριστώ»!

Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι 10 και 8 ευρώ, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα σημεία προπώλησής τους.


 
Top