Συγκλονίζουν οι καταγγελίες για τα όσα προηγήθηκαν του σοβαρότατου τραυματισμού του 31χρονου Βαγγέλη Πέππου σε μπαρ της Μυκόνου τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής. Ο Χρήστος Λ., φίλος του άτυχου Βαγγέλη που χαροπαλαεύει στο Θριάσιο, μίλησε στο protothema.gr και αποκαλύπτει όσα συνέβησαν προτού ο καβγάς βγει εκτός ορίων και οι μπράβοι ξυλοκοπήσουν χωρίς έλεος τον 31χρονο.

«Πήγαμε με τον Βαγγέλη στο...» λέει ο Χρήστος και προσθέτει για τον άτυχο 31χρονο: «Διασκεδάζαμε εκείνη την ώρα».

«Φαινόταν ξεκάθαρα ότι ήταν μεθυσμένος» λέει ο φίλος του Βαγγέλη για έναν άλλο θαμώνα κυπριακής καταγωγής με τον οποίο ο Βαγγέλης αρχικώς συνομιλούσε και στη συνέχεια φαινόταν σαν να λογομαχούσαν. Ο φίλος του 31χρονου υποστηρίζει ότι το άτομο κυπριακής καταγωγής επιτέθηκε στον Βαγγέλη. Στη συνέχεια, αφού παρενέβησαν οι άνδρες της ασφάλειας του μπαρ ο Βαγγέλης εκδιώχθηκε από το μπαρ και οι υπεύθυνοι δεν του επέτρεψαν να ξαναμπεί για να πάρει τη γυναίκα του.

«Ο Γ. παίρνει τον Βαγγέλη κεφαλοκλείδωμα και τον βγάζει στο πάρκινγκ» λέει ο Χρήστος Λ. φίλος του Βαγγέλη με τον οποίο διασκέδαζαν μαζί στο μπαρ της Μυκόνου. «Βγαίνω έξω στο πάρκινγκ. Ο Βαγγέλης ήταν στη μέση. Αφού ξεφεύγω, βλέπω τον Βαγγέλη να τρώει μπάτσες από τον Γ.» συνεχίζει ο Χρήστος εξιστορώντας τις λεπτομέρειες του τραγικού περιστατικού.

«Γιατί με χτυπάς; Θέλω να δω τη γυναίκα μου. Δεν φταίω...» φώναζε ο Βαγγέλης σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο φίλος του Χρήστος στο protothema.gr. «Ο Γ. συνέχιζε να τον χτυπάει. Πάω να πλησιάσω για να μην τον χτυπάει, πάω να περάσω ένα τοιχάκι, χάνω για λίγο την οπτική επαφή και με το που βλέπω, βλέπω τον Βαγγέλη να σκάει κάτω και να ακούγεται ένας δυνατός θόρυβος από το κεφάλι του... Ήταν προφανές...» αποκαλύπτει ο φίλος του άτυχου Βαγγέλη.


 
Top