Ο 25χρονος μπράβος που φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια τον 31χρονο Κύπριο Βαγγέλη Πέππο στο Super Paradise της Μυκόνου, κρίθηεκ προφυλακιστέος

Ο 25χρονος έπειτα από πολύωρη κατάθεση που ολοκληρώθηκε χθες αργά τη νύχτα αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του φέρεται να είπε πως δεν χτύπησε τον 31χρονο αλλά τον έσπρωξε με δύναμη και ο 31χρονος έπεσε στην άσφαλτο και χτύπησε το κεφάλι του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βαγγέλης Πέππος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική του Θριασείου νοσοκομείου.

Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του ηλικίας 31 ετών Ευάγγελου Πέππα από την Κύπρο, που ξυλοκοπήθηκε την περασμένη Κυριακή από «μπράβους» σε νυχτερινό κέντρο της Μυκόνου.

Ο Άγγελος Λιόσης, διοικητής του Θριάσιου Νοσοκομείου της Ελευσίνας όπου νοσηλεύεται, δήλωσε σήμερα το πρωί ότι ο ασθενής παραμένει διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, υπό πλήρη καταστολή, και «σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση».

Από χθες, Πέμπτη, οι εξετάσεις που πραγματοποιούνται καθημερινά έδειξαν νέα επιδείνωση της κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης που μας ανησύχησε πολύ, ανέφερε επίσης ο κ. Λιόσης, συμπληρώνοντας ότι κρίθηκε από τους ιατρούς που τον παρακολουθούν ότι δεν χρειάζεται επί του παρόντος καινούργια χειρουργική επέμβαση.

Ο Ευάγγελος Πέππας, που ζει μόνιμα στη Μύκονο τα τελευταία χρόνια μαζί με τη σύζυγό του, που βρισκόταν μαζί του στο κέντρο την ώρα του ξυλοδαρμού, και το δύο ετών παιδί τους, μεταφέρθηκε επειγόντως από το νησί στην Αθήνα αργά το βράδυ Κυριακής, και στις 5 το πρωί της Δευτέρας εισήχθη στο χειρουργείο όπου, όπως μας ενημέρωσε ο διοικητής του κ. Λιόσης, διαπιστώθηκε ότι είχε επισκληρίδιο αιμάτωμα στο κεφάλι.

Ο τραυματισμός, σοβαρότατος κατά τους ιατρούς και άμεσα απειλητικός για την ζωή του, προκλήθηκε από βίαιη πτώση του στο πάτωμα όταν τον γρονθοκόπησε ο φερόμενος ως δράστης, 25χρονος «φύλακας ασφαλείας» του νυχτερινού κέντρου στο Super Paradise.

O 25χρονος διέφυγε της σύλληψης, και όταν παρήλθε το 24ωρο και απέφυγε το αυτόφωρο, εμφανίστηκε μόνος του την Τρίτη στο αστυνομικό τμήμα της Μυκόνου, και έδωσε την δική του εκδοχή για το συμβάν.

Κατόπιν της κατάθεσής του, αφέθηκε ελεύθερος, και αντιμετωπίζει τη κατηγορία της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εμπλέκεται και άλλος υπάλληλος «σεκιούριτι» στο επεισόδιο.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο 25χρονος ισχυρίζεται στην κατάθεσή του ότι αναγκάστηκε να αποτρέψει τον Ε.Πέππα από το να ξαναμπεί στο μαγαζί αφού, κατά τα λεγόμενά του, είχε προκαλέσει προηγουμένως επεισόδιο με άλλον θαμώνα του κέντρου, με τον οποίο και φέρεται να είχε διαπληκτιστεί.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι από το οπτικοακουστικό υλικό που έχει στα χέρια της η αστυνομία από τις κάμερες του νυχτερινού κέντρου, επιβαρύνεται η θέση του φερόμενου ως δράστη καθώς «διαψεύδονται οι ισχυρισμοί του».

Η σύζυγος του Ευάγγελου Πέππα, που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του στο Θριάσιο Νοσοκομείο, έγραψε πριν τρεις μέρες στον λογαριασμό της στο Facebook για τον άνδρα της:

«Βρίσκεται σε κώμα με κρανιοεγκεφαλική κάκωση που προήλθε από χτυπήματα γνωστού σεκιουριτά, ο οποίος εργάζεται στο πολύ γνωστό και μοναδικό μαγαζί που αγαπήσαμε πάνω σ` αυτό το νησί. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω. Δεν έχω το κουράγιο βλέπετε. Σας μιλάω για έναν άνθρωπο που δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Να είστε καλά όλοι εσείς που στέκεστε δίπλα μας σ` αυτή την απίστευτα δύσκολη ώρα για μένα και το παιδί μου».

Πηγή: newsit
 
Top