Οι δύο δράστες του άγριου ξυλοδαρμού του Βαγγέλη Πέππου συνελήφθησαν με εντολή του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Σύρου, που είδε το βίντεο ντοκουμέντο και μελέτησε την υπόθεση. Πρόκειται για τον 25χρονο μπράβο φερόμενο ως δράστη, και τον 34χρονο ιδιοκτήτη της εταιρείας σεκιούριτι (γνωστός πυγμάχος) που είχε προσαχθεί, λίγες ώρες μετά τον ξυλοδαρμό του Βαγγέλη Πέππου.

Το γεγονός αυτό αποτελεί την ανατροπή στην υπόθεση καθώς και οι δύο είχαν αφεθεί ελεύθεροι.

Ο 25χρονος μπράβος είχε ζητήσει την Τρίτη προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, αλλά μετά τη σύλληψή του, θα οδηγηθεί εντός της ημέρας ενώπιον του εισαγγελέα. Ο 25χρονος που σύμφωνα με πληροφορίες δούλευε επί 6 συναπτά έτη στο συγκεκριμένο κέντρο νυχτερινής διασκέδασης, παραδόθηκε προχθές το πρωί σε αστυνομικό τμήμα του νησιού, όταν και πέρασε το χρονικό όριο του αυτοφώρου.

Πλέον αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας σε βάρος του 31χρονου, ενώ μέχρι την Τρίτη η κατηγορία ήταν πλημμεληματικού χαρακτήρα για βαριές σωματικές βλάβες. "Λυπάμαι πολύ. Δεν ήθελα να γίνει αυτό", είχε δηλώσει στο NewsIt.gr, μέσω του δικηγόρου του, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για ατύχημα.

"Ο πελάτης μου εκφράζει τη θλίψη του για την κατάληξη του περιστατικού και για την σοβαρή κατάσταση της υγειάς. Σε καμία περίπτωση δεν τον χτύπησε. Δεν υπάρχει κανένα χτύπημα και αυτό θέλουμε να το καταστήσουμε σαφές" λέει ο δικηγόρος Κ.Ευαγγελάτος που τον εκπροσωπεί και συνεχίζει: "Το ζήτημα είναι να γίνει καλά ο άνθρωπος και να αποτυπωθεί ακριβώς αυτό που συνέβη. Τουλάχιστον σε ένα τραγικό περιστατικό υπήρχαν μάρτυρες οι οποίοι κατέθεσαν ότι δεν υπήρχε ξυλοδαρμός και δεν είναι μπράβος".

Την ίδια ώρα, εξαιρετικά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγειάς του 31χρονου πατέρα, ο οποίος βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος έξω από διάσημο beach club της Μυκόνου μετά από την συμπλοκή.

"Οι επόμενες μέρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες για την κατάσταση της υγειάς του 31χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε σε εμάς από τη Μύκονο καθώς είναι σε κώμα. Τις επόμενες μέρες θα είμαστε σε θέση να πούμε αλλά και να αναγνωρίσουμε περισσότερα για την υγεία του. Κάνει σε καθημερινή βάση εξετάσεις", τονίζει στο, ο διοικητής του Θριάσειου νοσοκομείου.

Συγκλονίζει το δράμα της συζύγου του

Στο πλευρό του Βαγγέλη Πέππου βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η σύζυγός του, που έζησε τα γεγονότα. Με έκδηλη την αγωνία στο πρόσωπό της, ρωτάει τους γιατρούς για την πορεία της υγείας του δικού της ανθρώπου και φέρνει στο μυαλό της τα όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

''Είναι πολύ άσχημη η κατάσταση της υγειάς του. Έπαθε ζημιά. Μου είπε πάω τουαλέτα. Προφανώς γυρνώντας δέχτηκε την επίθεση. Δεν πρόλαβα δω κάτι. Το μονό που ξέρω είναι από τον κόσμο και τους πελάτες. Ο Βαγγέλης δεν σήκωσε χέρι σε κανέναν. Δεν ξέρω καν πως ξεκίνησε η παρεξήγηση", μας λέει αρχικά και συνεχίζει...

"Ο Βαγγέλης του είπε "χαλάρωσε" και ο άλλος τον χτύπησε. Τότε οι μπράβοι τον έβγαλαν έξω και συνέχισε να φωνάζει "μην χτυπάτε". Προφανώς γυρνώντας από την τουαλέτα πήγε να παραγγείλει. Κάποιος μου είπε ότι κορόιδεψαν την προφορά του και έτσι ξεκίνησε η παρεξήγηση. Τον κάνανε άχρηστο τον σήκωσαν και τον πέταξαν με το κεφάλι κάτω. Δεν ξέρω αν θα γυρίσει σπίτι ο Βαγγέλης μου. Έχει χτυπήσει στον αυχένα", λέει χαρακτηριστικά στο με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε το βίντεο- ντοκουμέντο:



Πηγή: newsit
 
Top