«Βροχή» ερωτήσεων και σχολίων, όπως ήταν αναμενόμενο, δέχθηκε στα social media η Ελένη Μενεγάκη, μετά τις πληροφορίες ότι παντρεύτηκε, λίγες μέρες πριν γεννήσει το τέτατρο παιδί της!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η εκπομπή «Αποκαλυπτικά» υποστήριξε το Σάββατο ότι η Ελένη και ο αγαπημένος της, Ματέο Παντζόπουλος, παντρεύτηκαν πριν από περίπου έξι μήνες, σε ένα ταξίδι – αστραπή στην Άνδρο, λίγο πριν η παρουσιάστρια φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, τη μικρή Μαρίνα, που βαπτίστηκε υπό άκρα μυστικότητα, τον Αύγουστο, με νονούς τα τρία αδερφάκια της.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή, η παρουσιάστρια εισήχθη στο μαιευτήριο ως Ελένη Παντζόπούλου, ενώ στο εξιτήριο, τόσο η ίδια, όσο και ο Ματέο, φορούσαν τις χρυσές τους βέρες.

Κι ενώ ο κόσμος αναρωτιέται αν ισχύουν όλα αυτά, η Ελένη έστειλε το μήνυμά της μέσω του Twitter, αργά το απόγευμα της Κυριακής: πιστή στο να μην καθιστά δημόσιο θέμα την προσωπική και οικογενειακή ζωή της, δεν είπε το παραμικρό για τον φημολογούμενο γάμο, όσο κι αν την ρωτούσαν οι διαδικτυακοί της φίλοι!

Αντ' αυτού, έκανε retweet όσα μηνύματα αναφέρονταν στη δουλειά της ή περιείχαν ευχές για την επικείμενη πρεμιέρα, καθώς, όπως σας έχουμε ενημερώσει, από σήμερα, Δευτέρα, επιστρέφει στις οθόνες μας...

Πηγή: star
 
Top