Ότι η σειρά "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" έχει κερδίσει τους τηλεθεατές είναι γνωστό. Ότι ένα από τα τρία ζευγάρια, το νεαρότερο σε ηλικία, αυτό με τον Χάρη (Πάνος Βλάχος) και τη Βάσω (Ιωάννα Τριανταφυλλίδη) πρόκειται στο τέλος της χρονιάς να αποχωρήσει από τη σειρά είναι επίσης γνωστό. Γνωστό ακόμα είναι ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει "κλειδώσει" να είναι στη σειρά ενώ όμως υπάρχουν πολλά διαφορετικά δημοσιεύματα για το ποια θα είναι τελικά η μνηστή του.

Η αλήθεια είναι ότι τα στελέχη του ALPHA δεν έχουν ακόμα αποφασίσει ποια ηθοποιός θα είναι η καλύτερη για το ρόλο, αλλά μετά από αρκετά δοκιμαστικά φαίνεται ότι υπάρχουν πέντε φιναλίστ που διεκδικούν το συγκεκριμένο ρόλο. Ενώ λοιπόν όλο και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν κάποια από τις ηθοποιούς να γίνεται "ζευγάρι" με τον Τσιμιτσέλη, η αλήθεια είναι ότι καμία δεν είναι σίγουρη πριν τα στελέχη του σταθμού της Κάντζας σε συνεννόηση βεβαίως με το σκηνοθέτη Αντώνη Αγγελόπουλο αποφασίσουν ποια θα είναι η ιδανικότερη για το ρόλο.

Άλλωστε δεν υπάρχει κανένας λόγος πιέσης και βιαστικών αποφάσεων αφού το καινούργιο ζευγάρι θα κάνει την εμφάνισή του στα επεισόδια που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται τον Φεβρουάριο του 2016. Συνεπώς υπάρχει άνεση χρόνου προκειμένου να κάνουν τη σωστή επιλογή και να μην έχουν μετά... μουρμούρες αν τυχόν το καινούργιο ζευγάρι της σειράς "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" δεν κερδίσει τους τηλεθεατές!

Πηγή: newsit
 
Top