Όλο και πλησιάζουμε στην κρίσιμη ημέρα των εκλογών του ερχόμενου Σαββατοκύριακου και αρκετοί είναια αυτοί που ετοιμάζονται να εκμεταλλευτούν το γεγονός πιθανώς και σαν ένα ενδεχόμενο "τριήμερο" προκειμένου να πραγματοποιήσουν κάποια κοντινή εξόρμηση .

Ο καιρός μέσα στην εβδομάδα θα είναι γενικά καλός με ηλιοφάνεια ενώ η θερμοκρασία από την Τρίτη και μετά θα αρχίσει να ανεβαίνει και οι ζέστη θα επιστρέψει και πάλι τουλάχιστον μέχρι και το Σάββατο και θα είναι πιο έντονη στην δυτική και νότια νοτιοδυτική-βορειοδυτική Ελλάδα.

Οι άνεμοι θα πνέουν βοριάδες στα πελάγη καθ'όλη την διάρκεια της εβδομάδας στα 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ ενώ το Σάββατο και κυρίως την Κυριακή δείχνουν να ενισχύονται.

Σύμφωνα με το weather-in-greece.gr , την Κυριακή των εκλογών κάτι πάει να αλλάξει με πτώση της θερμοκρασίας, ενισχυμένους βοριάδες και ψύχρα ενώ μπόρες και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν το μεσημέρι και το απόγευμα στην ηπειρωτική Ελλάδα από την Ήπειρο-δυτική Στερεά Ελλάδα μέχρι και την Πελοπόννησο.

Νωρίς το πρωί της Κυριακής κάποια συννεφιά πυκνή θα υπάρχει και στο Αιγαίο,στις Σποράδες-Εύβοια-ανατολική Θεσσαλία-ανατολική Στερεά μέχρι και τις Κυκλάδες και την Κρήτη-Δωδεκάνησα με πιθανότητα για ασθενείς βροχές ή ψιχάλες στα πιο ορεινά τμήματα.

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν αυτή η αλλαγή θα είναι Κυριακή ή Δευτέρα 21/9 ωστόσο με τα τωρινά στοιχεία δείχνει από την Κυριακή των εκλογών κάτι να αλλάζει στο καιρό.


 
Top