Το άγχος και η πίεση έκαναν την παρουσιάστρια να καταρρεύσει λίγο πριν την πρεμιέρα της.

Δεν άντεξε την πίεση… Όσο και αν έχει μάθει να δουλεύει σαν στρατιώτης, η αγωνία και το άγχος προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για το νέο της εγχείρημα στο “Ε” την εξάντλησαν. Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της, σύμφωνα με πληροφορίες του “YES!”, η Τατιάνα Στεφανίδου έχασε τις αισθήσεις της στο πλατό, σκορπώντας τον πανικό στους συνεργάτες της.

Τα σημάδια της εξάντλησης τον τελευταίο καιρό γίνονταν εντονότερα, με την “Τάτι” να νιώθει όλο και πιο αδύναμη. Δεν έδινε όμως σημασία και ως κλασική εργασιομανής δεν γύριζε σπίτι της να ξεκουραστεί αν πρώτα δεν είχε πετύχει το αποτέλεσμα που ήθελε στο φετινό της… στοίχημα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως σε συνέντευξή της λίγο πριν το συγκεκριμένο περιστατικό, παραδέχτηκε πως η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα δύσκολη για εκείνη. “Πιέζομαι πάρα πολύ. Ενώ στις διακοπές ήμουν ευδιάθετη, τώρα μεταμορφώθηκα σε κουρέλι και γυρνάω σπίτι αργά. Είμαι τόσο κουρέλι που δεν έχω δύναμη να κάνω τίποτα”, δήλωνε χωρίς ωστόσο να φαντάζεται το τι θα επακολουθήσει. Βλέποντας την οι συνεργάτες της να έρχεται πρώτη και να φεύγει τελευταία από τον σταθμό, δουλεύοντας εξαντλητικά ωράρια, της συνιστούσαν να ξεκουραστεί, όμως μάταια. Η Τατιάνα έσφιγγε τα δόντια, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως είναι γεννημένη μαχήτρια. Τελικά όμως δεν άντεξε…

Λίγες μέρες πριν το “T@tiana Live” βγει στον αέρα και ενώ βρισκόταν με το επιτελείο της εκπομπής στο πλατό για να ρυθμίσει τις τελικές λεπτομέρειες του φωτισμού και του σκηνικού, ένιωσε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Όλα γύρω της γύριζαν, τα πόδια της δεν την κρατούσαν και είχε έντονη ναυτία. Πριν καν προλάβει να μιλήσει λιποθύμησε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συνεργατών της. “Επικράτησε πανικός, αφού κανείς μας δεν κατάλαβε τι της είχε συμβεί”, αποκαλύπτει στο YES! συνεργάτης της παρουσιάστριας.

ΤΗΣ ΤΖΕΝΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗ/ Περιοδικό YES
 
Top