Σύμφωνα με τον Νάσο Γουμενίδη, ο 22χρονος Βασίλης Β. έδωσε τέλος στη ζωή του το βράδυ της Δευτέρας στις 14 Αυγούστου στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Μέχρι σήμερα η αυτοκτονία του κρατιόταν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Εμείς γνωρίζαμε πολλά... ωστόσο περιμέναμε να σιγουρευτούμε από την ιατροδικαστική έκθεση. Η μητέρα του γνωστή επιχειρηματίας του Ψυχικού και πρώην μοντέλο ήταν εκείνη που είδε το παιδί της κρεμασμένο και είχε την μοιραία τύχη να κατεβάσει το παιδί της από το σκοινί.

Ο πατέρας του στέλεχος μεγάλης εταιρείας συγκλονισμένος από το νέο έπαθε σοκ. Τρεις μέρες μετά έγινε η κηδεία σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο. Οι φίλοι και οι κολλητοί του Βασίλη δεν μπορούν μέχρι και σήμερα να το πιστέψουν.

Η μητέρα του μέχρι και σήμερα ανανεώνει το προφίλ του στο Facebook με εικόνες του παιδιού της. Θεωρεί πως έτσι κρατάει τη μνήμη του παιδιού της ζωντανή. Όπως και να χει το παιδί έφυγε παίρνοντας μαζί του το μυστικό της αυτοκτονίας. Ένα παιδί κλειστό πολύ συνεσταλμένο και ευγενικό. Ένα ιδιαίτερο παιδί, με τεράστιες προοπτικές έφυγε διότι δεν άντεχε την κοινωνία στην οποία ζούσε. Άλλο ένα παιδί που έφυγε.

Πηγή: tromaktiko
 
Top