Οι αδειούχοι του Σεπτεμβρίου 1-7 θα είναι οι πιο τυχεροί όσον αφορά τις διακοπές που θα θελήσουν να πάνε καθώς οι θερμοκρασίες δείχνουν να είναι αρκετά υψηλές και οι θάλασσες αυτήν την εποχή είναι αρκετά ζεστές καθώς έχουν μαζέψει όλη την θερινή ενέργεια του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με το weather-in-greece.gr, οσοι θελήσουν να πάνε διακοπές το δεύτερο δεκαήμερο μετά τις 8-10 εκεί φαίνεται οτι θα συναντήσουν πιο φυσιολογικές θερμοκρασίες (ενδεχόμενες και πιο ψυχρές) χωρίς να αποκλείεται να έχουμε σημαντική ενίσχυση των ανέμων στα πελάγη.

Εκτός από τους αδειούχους του Σεπτεμβρίου όμως όσοι επιθυμούν να πάνε σε κάποια κοντινή παραλία στα δύο μεγάλα αστικά κέντρα αλλά και σε όλη την Ελλάδα το ιδανικότερο διάστημα είναι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 5-6 Σεπτεμβρίου όπου ο υδράργυρος θα χτυπήσει κόκκινο.

Είναι πολύ πιθανό να έχουμε θερμοκρασίες ρεκόρ για τα δεδομένα της εποχής και κυρίως την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου όπου θα είναι η πιο ζεστή μέρα του καλοκαιριού για κάποιες περιοχές όπου δεν είχανε τόσο υψηλές θερμοκρασίες τους 3 μήνες του καλοκαιριού.


 
Top