Με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και άδειες που απαιτούνται από τους συναρμόδιους φορείς,ξεκινάει και πάλι τη λειτουργία του την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαλιάδας. Η επαναλειτουργία του θα ξεκινήσει με αγιασμό που θα τελεστεί στις 19:00 μ.μ. στο χώρο του κολυμβητηρίου, παρουσία των συλλόγων που δραστηριοποιούνται εντός του.

Το κολυμβητήριο θα παραδοθεί και πάλι προς χρήση, σε όλους όσοι δραστηριοποιούνται με τα υγρά σπορ πισίνας στην περιοχή του Δήμου Ήλιδας. Το τελευταίο διάστημα και για όσο παρέμεινε εκτός λειτουργίας, έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες να ολοκληρωθούν οι τελευταίες εργασίες και να παραδοθεί εξ ολοκλήρου η αθλητική εγκατάσταση, αλλά και να εκδοθούν οι άδειες και οι απαιτούμενες πιστοποιήσεις. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης του μηχανολογικού εξοπλισμού και καθαρισμός των εγκαταστάσεων και της πισίνας.

Στις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου βρέθηκε δεκάδες φορές όλο αυτό το διάστημα πραγματοποιώντας αυτοψίες, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος. Ο κ. Χριστοδουλόπουλος δηλώνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος που η αθλητική εγκατάσταση της Αμαλιάδας είναι πλέον άρτια παραδοτέα, προς χρήση των ομάδων και των δημοτών. Στόχος της Δημοτικής αρχής είναι το κολυμβητήριο να αποτελέσει πρότυπο λειτουργίας τους χειμερινούς μήνες.

Πηγή: patrisnews
 
Top