Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει το αιματηρό περιστατικό ανάμεσα σε δυο ανηλίκους που οδήγησε στον τραγικό χαμό του 17χρονου Γιώργου, ο οποίος πυροβολήθηκε από 15χρονο στο προαύλιο του 2ου δημοτικού σχολείου στην Κάτω Αχαϊα.

Από χθες το βράδυ, με εντολή του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, βρίσκονται στην περιοχή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να ελέγξουν την ηλεκτρισμένη κατάσταση μιας και τα σπίτια των οικογενειών των δυο παιδιών βρίσκονται σε απόσταση μόλις 500 μέτρων.

Ο άτυχος 17χρονος κατέληξε λίγο πριν τις 11 χθες το βράδυ στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών όπου είχε μεταφερθει μετά τα βαρύτατα τραύματα βαρύτατα στην κοιλιακή και θωρακική χώρα Συγκεκριμένα έφερε βαριά κάκωση θώρακος, καρδιάς και ήπατος. Μάλιστα χρειάστηκε να του γίνει μετάγγιση αίματος λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 8 χθες το βράδυ όταν ο 15χρονος που συνελήφθη αμέσως μετά την πράξη του, μετέβη στο δημοτικό σχολείο και πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τον 17χρονο.

Όπως υποστηρίζει ο 15χρονος, ο 17χρονος τον πείραζε μαζί με τους φίλους του και για αυτό ο ίδιος πηγε στο σχολειο για να τον φοβίσει χωρίς να έχει στόχο να πυροβολήσει.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής στην Κάτω Αχαΐα αναφέρει τα εξής:

«Βραδινές ώρες σήμερα, (13-09-2015) από αστυνομικούς του αστυνομικού Τμήματος της Κάτω Αχαΐας, συνελήφθη 15χρονος ημεδαπός μαθητής ο οποίος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα 17χρονο ημεδαπό μαθητή, που κατέληξε αργότερα στο Νοσοκομείο.

Προανάκριση διενεργεί τιο Οικείο Αστυνομικό Τμήμα. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».


Διαβάστε ακόμα:

Πιστολιές στην Κάτω Αχαΐα - 16χρονος πυροβόλησε 15χρονο στο προαύλιο του σχολείου
 
Top