Ο "ψηφοφόρος" κρατά στα χέρια το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος, ρωτώντας αν πρέπει να πληρωθεί τελικά το χρέος, με την πρώην πρόεδρο της Βουλής να απαντά πως "όχι" αφού είναι επαχθές.

Κυκλοφόρησε το τρίτο προεκλογικό σποτ με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε νέες περιπέτειες με την επιτροπή λογιστικού ελέγχου και το... σκασμένο της λάστιχο.

Το σποτάκι είναι στο ίδιο πνεύμα με το πρώτο της καμπάνιας της ΛΑΕ που δόθηκε στη δημοσιότητα, με στόχο να διακωμωδήσει μομφές και περιστατικά που δεν διασταυρώθηκαν, τα οποία προβλήθηκαν από τα ΜΜΕ εναντίον τους.
Με διάθεση αυτοσαρκασμού, η πρώην Πρόεδρος της Βουλής απαντά σε αυταρχικό τόνο στην ερώτηση ενός νεαρού εάν η χώρα πρέπει να πληρώσει το χρέος: «Τι είπατε;» του λέει, ενώ στη συνέχεια του εξηγεί με λίγες φράσεις το πόρισμα της «επιτροπής αλήθειας για το δημόσιο χρέος».

Έως ότου ολοκληρωθεί το «φροντιστήριο», η Ζωή Κωνσταντοπούλου προχωρά στην αλλαγή του ελαστικού ενός οχήματος, κάτι που παραπέμπει στην υπόθεση του βενζινάδικου στην Εύβοια.

«Τα ψέματά τους έχουν ταχύτητα, η αλήθεια μας όμως έχει διάρκεια. Αψηφήστε τα ψέματα, ψηφίστε την αλήθεια», λέει, χαμογελώντας, στο τέλος του σποτ η Ζωή Κωνσταντοπούλου.




 
Top