Δέκα εβδομάδες μετά την τελευταία εκπομπή της πριν από το καλοκαίρι, η Ελένη Μενεγάκη πέρασε και πάλι την πύλη του Studio Pro στην Παλλήνη, το πρωί της περασμένης Δευτέρας, εν όψει της προετοιμασίας με τους συνεργάτες της για την πολυαναμενόμενη φετινή της πρεμιέρα.

Παρά τις πολιτικές εξελίξεις, το κανάλι της Κάντζας αποφάσισε τελικά η εκπομπή Ελένη να βγει -εκτός νέου απροόπτου- στον αέρα το μεσημέρι της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου.

Η Ελένη Μενεγάκη, που αγαπά το μπλε και το λευκό -φορέματα σε αυτά τα χρώματα έχει επιλέξει στο παρελθόν για τις τηλεοπτικές πρεμιέρες της-, αναμένεται να πειραματιστεί με το look και το χρώμα στα μαλλιά της, ύστερα από το συμβόλαιο συνεργασίας που έχει με γνωστή εταιρεία προϊόντων περιποίησης μαλλιών. Σύμφωνα με τους συνεργάτες της, «δεν έχει καταλήξει ακόμη στο hair look της πρεμιέρας, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί και μία εβδομάδα πριν βγει στον αέρα». Αυτό είναι κάτι που θα αναλάβει σίγουρα ο προσωπικός της hair stylist Βασίλης Μπουλούμπασης, τον οποίο εμπιστεύεται πάντα για όποια αλλαγή στα μαλλιά της.




πηγή: fthis
 
Top