Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ χορηγεί έκπτωση 30% για όσους ταξιδέψουν σιδηροδρομικά για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Η έκπτωση αφορά στις τιμές των εισιτηρίων για ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ´ επιστροφής από τον τόπο διαμονής στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος.

Σημειώνεται, ότι για τους επιβάτες που θα αγοράσουν εγκαίρως τα εισιτήρια τους θα παρέχεται επιπλέον και η έκπτωση προαγοράς 15%.

Η έκπτωση, αναλογικά και κατά προσέγγιση, θα παρέχεται και στους εκλογείς-επιβάτες του προαστιακού σιδηροδρόμου για ταξίδια που θα πραγματοποιούνται κατά το ίδιο χρονικό διάστημα.

'Εκπτωση 30% επί των κανονικών τιμών θα χορηγείται και στους εκπροσώπους της δικαστικής αρχής, τους έφορους και τους δικαστικούς αντιπροσώπους για εκτέλεση υπηρεσίας.

Η έκπτωση θα χορηγείται πάντως μόνο για την αγορά εισιτηρίων από φυσικά σημεία έκδοσης τίτλων μεταφοράς της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, δηλαδή, δεν θα ισχύει για εκδόσεις εισιτηρίων μέσω Internet, και θα παρέχεται αποκλειστικά για ταξίδια που πραγματοποιούνται από 16 έως και 23 Σεπτεμβρίου 2015.

Για επιβάτες που ήδη δικαιούνται έκπτωση (πχ. φοιτητές, πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ, κλπ) εφαρμόζεται κατά περίπτωση η ευνοϊκότερη τιμολόγηση.

Για τη χορήγηση των εκπτωτικών εισιτηρίων απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άλλου σχετικού εγγράφου με το οποίο αποδεικνύεται η ταυτοπροσωπία του επιβάτη.


 
Top