Η νέα κυβέρνηση (όποια κι αν είναι) φαίνεται ότι φέρνει μαζί της βαριά βαρομετρικά όχι μόνον στην οικονομία, αλλά και στον καιρό.

Απόψε τα μεσάνυχτα, λίγη ώρα αφότου θα έχει ξεκαθαρίσει το εκλογικό αποτέλεσμα, αναμένονται βροχές, κατά τόπους ισχυρές, σε όλη τη Δυτική Ελλάδα. Επίσης αναμένεται πτώση της μέγιστης θερμοκρασίας, η οποία από του 30-31 βαθμούς που κινείται σήμερα, θα πέσει στους 24-26 βαθμούς Κελσίου στην Αχαΐα, στους 27-29 στην Αιτωλοακαρνανία και στους 25-27 στην Ηλεία.

Στην Πάτρα αναμένονται ισχυρές βροχές από τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, την Τετάρτη από το μεσημέρι και έως τη νύχτα, ο καιρός φαίνεται να φτιάχνει την Πέμπτη, αλλά μικρής έντασης βροχές επανέρχονται Παρασκευή και Σάββατο.

Στην Αίιγιάλεια, στα Καλάβρυτα και στην περιοχή του Δήμου Ερυμάνθου αναμένονται βροχές από τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, ενώ άστατος θα παραμείνει ο καιρός για ολόκληρη την εβδομάδα με διαστήματα ηλιοφάνειας αλλά και βροχές καθημερινά.

Στην Δυτική Αχαΐα αναμένονται βροχές την Δευτέρα, την Τετάρτη και έως το Σάββατο ο καιρός θα κυλήσει με διαστήματα ηλιοφάνειας αλλά και βροχές καθημερινά.

Στον νομό Ηλείας και στον νομό Αιτωλοακαρνανίας βροχές προβλέπονται για αύριο Δευτέρα, την Τετάρτη και πιθανότητα βροχών για Παρασκευή και Σάββατο (στην Αιτωλοακαρνανία και την Πέμπτη).


 
Top