Το δικό τους Γολγοθά ανεβαίνουν ο διάσημος μπασκετμπολίστας Levon Kendall που σκόραρε στα ελληνικά παρκέ στην ομάδα του Πανιωνίου και η Ελληνοκαναδή σύζυγός του Αλεξάνδρα James Παπαδημητρίου. Το ζευγάρι ερωτεύτηκε, παντρεύτηκε και απέκτησε ένα πανέμορφο αγοράκι. Αλλά ένα απρόσμενο γεγονός τους έκανε να εγκαταλείψουν την Ελλάδα και να φύγουν στο εξωτερικό.

Ο γιος του διαγνώσθηκε με κακοήθη όγκο στον εγκέφαλο και οι δυο τους αποφάσισαν πως τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την υγεία του παιδιού τους. Εγκατέλειψαν τις καριέρες τους στην Ελλάδα.

“Νομίζαμε πως είχε κάποιο πρόβλημα στο στομάχι, αλλά οι γιατροί μας ενημέρωσαν πως είχε κακοήθη όγκο στο κεφάλι του, καρκίνο”, αποκάλυψε ο πατέρας του μικρού στην εκπομπή “Tatiana Live” και την Τατιάνα Στεφανίδου.

Το παιδί αμέσως, μπήκε στο χειρουργείο και έγινε η πρώτη επέμβαση. Ο όγκος ήταν εμφανής ακόμη και εξωτερικά στο κεφάλι του. Ο 18 μηνών Skyler Kush υπεβλήθη στο χειρουργείο, αλλά τα επόμενα χρόνια θα είναι δύσκολα για εκείνον. Το σημείο που βρισκόταν ο όγκος του προκαλεί κινητικά προβλήματα και για τα επόμενα 10 χρόνια χρειάζεται ειδικές θεραπείες, που κοστίζουν πολλά χρήματα.



Οι γονείς του αντιμετωπίζουν με μεγάλο κουράγιο και δύναμη αυτήν τη δοκιμασία. Πρόσφατα, ξεκίνησαν μια προσπάθεια να συγκεντρώσουν χρήματα για τη θεραπεία του γιου τους, μέσα από μια ιντερνετική πλατφόρμα και η ιστορία τους κάνει το γύρω του κόσμου και είναι πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ.



 
Top