Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος της Περιοχής του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας, απεφάσισε, με την συνεργασία των Τοπικών Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής, να πραγματοποιήσει την 5η Γιορτή Τσίπουρου, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015, τις απογευματινές ώρες, στον ημι-υπαίθριο χώρο του Κτήματος «Διαμαντή».

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των παραγωγών και κατοίκων για την ποιοτική παραγωγή του παραδοσιακού μας ποτού αλλά και την γενικότερη ανάδειξή του.

Συμμετέχουν, ομιλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδος, οι οποίοι είτε προέρχονται από μεγάλες παραγωγικές μονάδες απόσταξης, είτε προέρχονται από τον επιστημονικό κλάδο των εκπαιδευτηρίων της χώρας, γνώστες του αντικειμένου.

Επίσης συμμετέχουν χορευτικά της περιοχής και προσφέρονται δωρεάν τσίπουρο των παραγωγών και διάφορα εδέσματα συνοδευτικά του τσίπουρου.

Συνδυάζοντας όλα αυτά με ελεύθερη είσοδο καταφέρνουμε κάθε χρόνο να συγκεντρώνουμε εκατοντάδες συμπολίτες μας από διάφορους Δήμους της περιοχής, δίδοντας την ευκαιρία να ενημερωθούν και να διασκεδάσουν.


 
Top