Τον σταματούν στον δρόμο, του ρίχνουν λουλούδια στα μπουζούκια και όταν συστήνεται τον κοιτάνε ακόμα πιο παράξενα. Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί έχει απίστευτη ομοιότητα με τον γνωστό παρουσιαστή.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο σωσίας του Γιώργου Λιάγκα και η ομοιότητα είναι τόσο μεγάλη που αν τον δεις μπροστά σου, θα νομίζεις πως βλέπεις τον γνωστό παρουσιαστή. Ο ίδιος, ο Γιώργος Καλιόγλου έχει συνηθίσει να τον μπερδεύουν με τον παρουσιαστή και να τον κοιτάνε περίεργα ειδικά όταν συστήνεται, καθώς έχουν και το ίδιο όνομα με τον Γιώργο Λιάγκα.

Πολλές είναι οι φορές που τον έχουν σταματήσει στο δρόμο και συνεχώς ακούει μουρμουρητά από περαστικούς να λένε «ο Λιάγκας είναι;». Βέβαια στα μπουζούκια έχει ζήσει ακόμα πιο περίεργες στιγμές, όταν δεχόταν «επίθεση» με λουλούδια από γνωστή τραγουδίστρια, που καθόταν στο διπλανό τραπέζι, νομίζοντας ότι είναι ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο νικητής του TheVoice, Κώστας Αγέρης το βράδυ του Σαββάτου τον συνάντησε σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης και έκπληκτος από την ομοιότητα του με τον παρουσιαστή, του ζήτησε να φωτογραφηθούν.



Πηγή: seleo
 
Top