Με μια ανατρεπτική απόφαση είναι έτοιμη να γράψει ιστορία η μακροβιότερη βασίλισσα στην ιστορία της βρετανικής μοναρχίας.

Μετά από 63 χρόνια στον θρόνο, η βασίλισσα Ελισάβετ Β' εμφανίζεται έτοιμη να παραιτηθεί και να παραδώσει τον θρόνο στον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ, παρακάμπτοντας τον πρίγκιπα Κάρολο.

"Είναι δύσκολο να το καταπιεί ο Κάρολος", σημείωσε πηγή εκ των έσω. "Έχει περάσει ολόκληρη τη ζωή του περιμένοντας να διαδεχτεί τη μητέρα του. Αρχικά ήταν οργισμένος και διατυμπανούσε πως το στέμμα του ανήκει δικαιωματικά. Αλλά τότε άρχισε να καταλαβαίνει τον τρόπο σκέψης της".

Η βασίλισσα Ελισάβετ, σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα του περιοδικού OK!, επέλεξε το νεαρό ζευγάρι επειδή απλά είναι πολύ περισσότερο αγαπητό από ό,τι ήταν ποτέ ο 66χρονος γιος της Κάρολος.

"Αυτό θέλει ο λαός. Τον Ουίλιαμ και την Κέιτ ως βασιλιά και βασίλισσα", επισήμανε η βασιλική πηγή. "Είναι έκπληκτοι. Η ιδέα να παρακάμψουν τον Κάρολο για το καλό της μοναρχίας συζητιόταν πολύ, αλλά δεν πίστευαν ποτέ ότι θα συμβεί".

Η στέψη έχει οριστεί να λάβει χώρα στο Westminster Abbey πιθανότατα λίγο μετά τα 90ά γενέθλια της βασίλισσας τον επόμενο Απρίλιο.


 
Top