Σήμερα θα μιλήσει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ενώ στις 11 θα επισκεφθεί την έκεθση και θα περιηγηθεί στους χώρους της.

Δείτε το πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών, που έδωσε στη δημοσιότητα η ΔΕΘ-Helexpo AE :

- Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα συναντηθεί με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo AE σήμερα στις 11:00 και στη συνέχεια θα περιηγηθεί στους χώρους της έκθεσης. Στις 7.30 το βράδυ θα πραγματοποιήσει ομιλία στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

- Το δεύτερο Σαββατοκύριακο της διοργάνωσης, στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου, θα επισκεφτεί την 80η ΔΕΘ ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος στις 8 το βράδυ του Σαββάτου θα πραγματοποιήσει ομιλία στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» και την Κυριακή θα συναντηθεί στις 11 το πρωί με τη διοίκηση της ΔΕΘ-ΗΕLEXPO AE και θα δώσει συνέντευξη Τύπου στη μία μετά το μεσημέρι.

- Ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, θα επισκεφθεί την 80ή ΔΕΘ την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου. Στη μία μετά το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη Τύπου, στις 5.30 το απόγευμα θα συναντηθεί με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo και στις 7.30 το βράδυ θα επισκεφτεί τους χώρους της έκθεσης.

- Ο Σταύρος Θεοδωράκης, επικεφαλής του «Ποταμιού», θα δώσει συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στις 3 μετά το μεσημέρι.

- Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Αρτέμης Ματθαιόπουλος και Φώτης Γραικός θα δώσουν συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στη μία μετά το μεσημέρι.

- Το δεύτερο Σάββατο της 80ής ΔΕΘ θα βρίσκεται στους χώρους της έκθεσης και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος στις 10 το πρωί θα συναντηθεί με τη διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO και στις 12 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

- Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, θα δώσει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη, στις 12 το μεσημέρι και το βράδυ θα επισκεφθεί τη ΔΕΘ. Η ομιλία του που επρόκειτο να γίνει το βράδυ της Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίου ακυρώθηκε λόγω της τηλεμαχίας των πολιτικών αρχηγών.

-Στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στους χώρους της ΔΕΘ η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, η οποία στις 4 μετά το μεσημέρι της Πέμπτης 10/9 θα συναντηθεί με τη διοίκηση της ΔΕΘ και στις 8 το βράδυ της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιήσει ομιλία στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης». Στη μία μετά το μεσημέρι της Παρασκευής 11/9 θα δώσει, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η ΔΕΘ-Helexpo, συνέντευξη Τύπου.

-Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, θα πραγματοποιήσει ομιλία στις 8.30 το βράδυ της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο «Ι.Βελλίδης». Την Τετάρτη 9/9 θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 12.30 το μεσημέρι.

- Στις 11 το πρωί της Δευτέρας 7/9 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου των Οικολόγων Πράσινων, ενώ θα ακολουθήσει συνάντηση αντιπροσωπείας τους με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo AE.


 
Top