Ένα από τα πρώτα μουσικά καλλιτεχνικά σχήματα που έχει κλείσει για τη νέα χειμερινή σεζόν στην Αθήνα είναι αυτό με τον γνωστό λαικό συνθέτη και τραγουδοποιό Χρήστο Νικολόπουλο και τον δημοφιλή ερμηνευτή Αντώνη Ρέμο, οι οποίοι αναμένεται να εμφανιστούν μαζί στο Διογένης studio, στην Αθήνα.

Όπως ανέφερε το σάιτ musicpaper.gr, η συμφωνία έχει κλείσει και αυτό που μένει είναι να ανακοινωθούν οι ημερομηνίες και πιθανότατα και κάποιο άλλο όνομα ερμηνευτή ή ερμηνεύτριας που θα είναι μαζί τους.

Η πρώτη συνεργασία του συνθέτη με τον τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο ήταν το 1999 και αφορούσε στο άλμπουμ με τίτλο "Πάλι απ' την αρχή". Στο δίσκο αυτό μουσική και στίχους είχαν γράψει διάφοροι καλλιτέχνες. Ο Χρήστος Νικολόπουλος υπέγραφε τη μουσική σε δύο κομμάτια σε στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια. Αργότερα, ο Αντώνης Ρέμος συμμετείχε στο δίσκο του συνθέτη "Δική μου η χαρά" που κυκλοφόρησε το 2003 με το τραγούδι "Νυχτερινό μου βάσανο" σε στίχους Λευτέρη Χαψιάδη.

Ο Αντώνης Ρέμος συνεργάστηκε τελευταία με την Mελίνα Ασλανίδου. Οι δυο τους μάλιστα είναι και μεταξύ των κριτών του μουσικού τάλεντ σώου "The Voice" του ANT1.

Πηγή: musicpaper
 
Top