Η Shiloh Jolie-Pitt, το πρώτο βιολογικό παιδί της Angelina Jolie και του Brand Pitt, είναι ένα γλυκύτατο κορίτσι, αλλά η ίδια φαίνεται ότι αισθάνεται πιο κοντά στην ψυχολογία ενός αγοριού.

Της αρέσει να ντύνεται με αγορίστικα ρούχα, ενώ όπως αποκάλυψε ο πατέρας της, Brad Pitt, στο σόου της Oprah Winfrey, έχει ζητήσει να τη φωνάζουν, John. Προφανώς το 9χρονο κορίτσι, δεν αίσθανεται άνετα με το φύλο του. Για τον λόγο αυτό, οι γονείς της, σύμφωνα με δημοσίευμα του Radar Online, απευθύνθηκαν σε έναν ειδικό για θέματα φυλετικής ταυτότητας, για να ζητήσουν τις συμβουλές του. «Θέλουν η Shiloh να αισθάνεται αγάπη και ασφάλεια. Θέλουν το καλύτερο για την κόρη τους!», φέρεται να λέει ανώνυμη πηγή.

Το 2010, η ίδια η Angelina Jolie, είχε πει για τη Shiloh, ότι θέλει να είναι «αγόρι» και ότι αισθάνεται τον εαυτό της, σαν τα αδέρφια της, τον 14χρονο Maddox και τον 11χρονο Pax.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Radar Online,ο Pitt πιστεύει ότι τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια της, ίσως έχουν επηρεάσει την μικρή Shiloh, για τον τρόπο που ντύνεται. Σύμφωνα με τον ειδικό, η Angelina και ο Brad δεν έχουν κάνει τίποτα λάθος στη διαπαιδαγώγηση της μικρής, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η «Shiloh απλά έτσι είναι!».



Πηγή: protothema
 
Top