Σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας του 26χρονου μοτοσικλετιστή από την Αμαλιάδα, ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης τραυματίστηκε σοβαρά όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο παραβίασε «stop» στην συμβολή των οδών Ρ. Φεραίου & Γ. Παπανδρέου στην Αμαλιάδα και τον χτύπησε με σφοδρότητα πλαγιομετωπικά.

Ο 26χρονος από το βράδυ της Τρίτης νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Πατρών «Αγ. Ανδρέας», ενώ νωρίτερα, ολόκληρο το απόγευμα υποβάλλονταν σε χειρουργική επέμβαση στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας.

Ο τραυματισμός του είναι βαρύς, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του μέχρι χθες έδειχνε «σημάδια» βελτίωσης, αν και σύμφωνα με τους γιατρούς και τα επόμενα 24ωρα κρίνονται κρίσιμα.

Δίπλα του ο 26χρονος έχει τους οικείους του, οι οποίοι έχουν κάνει έκκληση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για αίμα, διότι ενδέχεται να χρειαστεί για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του, ευχαριστώντας προκαταβολικά όσους ανταποκριθούν: οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δώσουν αίμα σε οποιοδήποτε νοσοκομείο αναφέροντας ότι προορίζεται για τον «Λύσανδρο Καραθανάση του Γεωργίου – Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας».

Πηγή: ilialive
 
Top