Εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ανθρωποκτονία 68χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα στις 09-09-2015, πρωινές ώρες στην Παλαιοκαρυά Αιτωλοακαρνανίας.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη σήμερα (12-09-2015) το πρωί, στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, κατόπιν εντάλματος σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ένας 71χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και ένας 74χρονος ημεδαπός για ψευδορκία.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου προέκυψε ότι στις 09-09-2015 το πρωί, ο 71χρονος με το 74χρονο είχαν μεταβεί από κοινού για κυνήγι στην περιοχή της Παλαιοκαρυάς Αιτωλοακαρνανίας, κατά τη διάρκεια του οποίου ο 71χρονος πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο εναντίον του 68χρονου, τη στιγμή που ο τελευταίος βρίσκονταν σε ελαιόδεντρο και μάζευε σταφύλια από κλήμα, τα κλαδιά του οποίου είχαν αναρριχηθεί σε δέντρο, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα στην δεξιά θωρακική χώρα.

Σε ό,τι αφορά τον 74χρονο, κατά την εξέτασή του από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου κατέθεσε ψευδή στοιχεία αναφορικά με το περιστατικό.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Το προανακριτικό έργο και την έρευνα διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.


 
Top