«Σας αγαπώ πολύ όλους. Η ψυχή μου όμως είναι σκοτεινή», ανέφερε στο δυσοίωνο σημείωμα που είχε αφήσει την ημέρα της εξαφάνισή του ο 54χρονος Αιγιώτης που δυστυχώς το Σάββατο εντοπίστηκε απαγχονισμένος στον ακάλυπτο ενός ακατοίκητου σπιτιού στην Άβυθο, λίγα μέτρα μακρυά από το σπίτι του.

Από την ημέρα που εξαφανίστηκε οι οικείοι του ήταν ιδιαίτερα ανήσυχοι καθώς στο σημείωμα που άφησε έδινε οδηγίες για να τακτοποιηθούν κάποιες κληρονομικές εκκρεμότητες.

Στην ανεύρεση του 54χρονου συμμετείχε το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Περιφερειακού Τμήματος Πατρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

"Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015 και περί ώρα 12:00 το Σώμα κινητοποιήθηκε προς αναζήτηση του αγνοούμενου Σκουρλάκη Κωνσταντίνου από την Άβυθο Αιγειάλειας, έπειτα από αίτημα της οικογένειάς του.

Στις έρευνες συμμετείχαν 12 Εθελοντές Σαμαρείτες και Διασώστες, με την υποστήριξη ενός οχήματος μεταφοράς προσωπικού και όλου του απαραίτητου εξοπλισμού.

Το κλιμάκιο των Εθελοντών του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Πατρών, μετέβη στην περιοχή περί ώρα 14:00 και μετά από εκτενή ενημέρωση από την οικογένεια του αγνοουμένου ξεκίνησε επισταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Αβύθου.

Περί ώρα 15:10 ομάδα Εθελοντών Σαμαρειτών εντόπισε τη σωρό του αγνοουμένου στην πίσω αυλή παραλιακής εξοχικής κατοικίας στην Άβυθο, σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από την οικία του.

Εν συνεχεία και όπως προβλέπεται η επικεφαλής του κλιμακίου των Εθελοντών και Αρχηγός του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Πατρών ενημέρωσε την Ελληνική Αστυνομία για τις περαιτέρω ενέργειες.


 
Top