Οι δύο έφηβοι, τραυματίες της καταδίωξης τη νύχτα της 23ης Ιανουαρίου, στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου βγαίνουν τελικά νικητές από κάθε μάχη που έχουν δώσει μέχρι στιγμής για να κρατηθούν στη ζωή. Μετά από 10 ημέρες, οι γιατροί εμφανίζονται αισιόδοξοι και είναι βέβαιοι πως οι δύο νεαροί έχουν διαφύγει οριστικά τον κίνδυνο.

Τα δύο αγόρια που τραυματίστηκαν σε τροχαίο μετά από καταδίωξη των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ πέρασαν περισσότερο από μία εβδομάδα σε καταστολή και οι γιατροί έχουν αρχίσει τα τελευταία 24ωρα αργά αλλά σταθερά να μειώνουν αυτή την κατάσταση προκειμένου να διαπιστώσουν αν τα δύο αγόρια μπορούν να επανακτήσουν την επαφή τους με το περιβάλλον. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ήδη έχουν γίνει μαγνητικές και αξονικές τομογραφίες και υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία και μία γενικότερη ενθαρρυντική εξέλιξη στην υγεία και των δύο τραυματιών.

Οι έρευνες

Την ίδια στιγμή η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει τη δική της εσωτερική διαδικασία (ΕΔΕ) για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα ενώ την κύρια έρευνα της υπόθεσης σηκώνει ο ανακριτής που την ανέλαβε.

Μάρτυρες περνούν το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου προκειμένου να δώσουν τη δική τους εικόνα για το περιστατικό, για το οποίο τελικά θα κληθεί να αποφασίσει ο δικαστής που θα εκδικάσει την υπόθεση όταν αυτή φτάσει στο ακροατήριο και με την ελπίδα βεβαίως ότι όλα θα πάνε καλά και θα έχει απέναντι του και τα δύο αγόρια που θα δώσουν τη δική τους εκδοχή.

Πηγή: prismanews
 
Top