Πολλές νύχτες είναι «κακές». Βλέπετε δεν κυκλοφορεί πολύς κόσμος. Χθες όμως το Night Stories είχε ψωμί. Πολύ ψωμί. Ε…δεν είναι λίγο να βλέπεις την γυναίκα που από την εικόνα της και μόνο σε τρομάζει…την γυναίκα που κατάφερε να κάνει θαύματα στη Ναυτιλία και όλοι να μιλούν γι΄αυτή, την γυναίκα που μπήκε στο περιοδικό Fortune…να την βλέπεις στα γόνατα να χορεύει ζεμπεκιές στον Ρέμο!

Δυο φορές ανέβηκε από το πρώτο κεντρικό στην πίστα. Και τις δυο φορές για ζεμπεκιές. Ειδικά το «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου» το χόρεψε όλο…αν και θέλει μερικά μαθήματα…Έτσι είναι ο σύγχρονος Έλληνας εφοπλιστής. Και του λιμανιού και του σαλονιού. Και η Αγγελική Φράγκου το επιβεβαιώνει!

Ποια είναι η Αγγελική; Το οικονομικό περιοδικό Fortune την κατέταξε ανάμεσα στις δέκα ταχύτερα ανερχόμενες γυναίκες επιχειρηματίες παγκοσμίως, σημειώνοντας μάλιστα πως η συγκεκριμένη έχει καταφέρει να γυρίσει την κρίση προς όφελός της. Για όσους δεν γνωρίζουν από πού προέρχεται η 46χρονη δυναμική επιχειρηματίας, θα πρέπει να μάθουν πως είναι αδελφή του Γιάννη Φράγκου –πρώην συζύγου της Κλέλιας Χατζηιωάννου- και κόρη του εφοπλιστή Νικόλαου Φράγκου. Το 2004 εγκατέλειψε τη θέση της στη Wall Street για να κάνει κάτι δικό της και τα κατάφερε περίφημα αφού σήμερα έχει υπερσύγχρονο στόλο με 22 υπερωκεάνια πλοία με μέσο όρο ηλικίας 7.7 ετών.


Πηγή: nasosblog
 
Top