Την γνωρίσαμε ως Φοίβη μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Mega «Ευτυχισμένοι μαζί», αλλά το πραγματικό της όνομα είναι Εύη Δαελλή.

Στην συνέχεια συμμετείχε στην σειρά «Μ+Μ» και έκανε την κόρη του Φάνη Μουρατίδη. Η Εύη ανακάλυψε σε μικρή ηλικία ότι της αρέσει η υποκριτική και γι’ αυτό τον λόγο έπεισε τους γονείς της να την αφήσουν να πάρει μέρος στις σειρές, ωστόσο δεν έχει αποφασίσει αν θέλει να γίνει ηθοποιός ή όχι. Σε ηλικία έξι ετών άρχισε να κάνει διαφημίσεις και φωτογραφήσεις, ενώ έχει πάρει μέρος στην ταινία ''The free driver''.

Σήμερα, είναι 17 χρονών και φέτος τελειώνει το σχολείο. Η τηλεοπτική Φίφη μεγάλωσε και αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ασχολείται με μπαλέτο, παίζει κιθάρα και κάνει ορθοφωνία. Μπορεί όλες της οι ασχολίες να είναι καλλιτεχνικές, αλλά η Εύη αγαπάει πολύ τα ζώα και ίσως γίνει κτηνίατρος. Τέλος, τα χρήματα που έχει κερδίσει από τις διάφορες δουλειές που έχει κάνει μέχρι σήμερα θα τα αξιοποιήσει αγοράζοντας ένα αυτοκίνητο όταν γίνει δεκαοχτώ χρονών.







Πηγή: gossiptv
 
Top