Νέος πνιγμός και μάλιστα νεαρού ατόμου, έρχεται σήμερα να προστεθεί στη λίστα των ατόμων που έχασαν τη ζωή τους στις θάλασσες της Αχαΐας...


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του xespao.gr, τραγικό θάνατο βρήκε πριν από περίπου μία ώρα νεαρός αλλοδαπός, περίπου 20 ετών, στην Πλαζ της Πάτρας.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν στην τραγική αυτή κατάληξη.
Ο άνδρας πνίγηκε ενώ κολυμπούσε και ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα. Την προανάκριση έχει αναλάβει το Λιμεναρχείο Πάτρας.

Το θλιβερό περιστατικό φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της έλλειψης ναυαγοσωστών που παρατηρείται σε πολυσύχναστες παραλίες.

Τουλάχιστον έξι θάνατοι έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα στις θάλασσες της Αχαΐας. Στην καρδιά του καλοκαιριού, μια 38χρονη έχασε τη ζωή της ενώ κολυμπούσε στην Καλόγρια, τέσσερα άτομα ανασύρθηκαν από θαλάσσιες περιοχές της Αιγιάλειας και συγκεκριμένα την Αλυκή, τον Λόγγο, τα Νικολέικα και την Τέμενη. Επίσης, ένα ακόμη τραγικό περιστατικό αναφέρθηκε στα μέσα Αυγούστου και στην περιοχή του Ρίου με θύμα 79χρονο αλλοδαπό.

Σε καμία από τις παραπάνω πολυσύχναστες παραλίες δεν υπήρχαν ναυαγοσώστες, εξαιτίας της προβληματικής διαδικασίας που ακολουθήθηκε με τις προσλήψεις, η οποία καθυστέρησε, ούτως ή άλλως, «λόγω εκλογών».


 
Top