Η κρίση φαίνεται πως αλλάζει το παζλ στο εμπορικό κέντρο της Πάτρας. Ολα δείχνουν πως ο φετινός χειμώνας θα βρει το εμπορικό κέντρο...

με λιγότερα μαγαζιά και περισσότερες καφετέριες, αφού τα καφέ εξακολουθούν να είναι η εύκολη λύση για πολλούς επιχειρηματίες.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι και στην Πάτρα τα καταστήματα εστίασης και αναψυχής δεν περνούν και την καλύτερή τους εποχή. Ηχηρά ονόματα του χώρου, όπως το Αρχοντικό, το Καλυψώ, το παναχαϊκό στη Βέσο αλλά και η ψησταριά Κολλύρος έβαλαν λουκέτο. Χθες μάλιστα ανακοινώθηκε πως θα κλείσει και το Orient Express στα Ψηλαλώνια. Στο κέντρο όμως πολλαπλασιάζονται και τα πρατήρια άρτου και άλλων ειδών αρτοποιίας. Φαίνεται πως το γρήγορο και ποιοτικό φαγητό εξακολουθεί να έχει πέραση.

Κατά τα άλλα το εμπορικό κέντρο εξακολουθεί να μαστίζεται από την επιδημία των λουκέτων. Στην οδό Γούναρη, στη Φιλοποίμενος και στην Κορίνθου αλλά και σε άλλους εμπορικούς δρόμους τα περισσότερα καταστήματα είναι ξενοίκιαστα. Οι ιδιοκτήτες τους έχουν ρίξει τις τιμές όμως και πάλι δεν υπάρχει ενδιαφέρον από επενδυτές.

Πηγή: dete
 
Top